Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Koning Willem I 24
Tijdelijk Onderwijs & Overheid Onderwijs Schoolgebouw

Koning Willem 1 College

Met de snel veranderende ontwikkelingen in onderwijsland, waarbij onderwijsafdelingen uit hun jasje groeien en de onzekere vooruitzichten van het middelbaar beroepsonderwijs, heeft het CvB van het Willem I College in ‘s-Hertogenbosch besloten om te kiezen voor flexibele huisvesting.

FLEXIBELE HUISVESTING

De nieuwbouw van circa 4.000 m2 heeft een eigentijds karakter met uniforme uitstraling en staat op een zichtlocatie. Het drielaags gebouw is binnen een tijdsbestek van enkele maanden opgeleverd. Nu het klaar is, doet niets aan het nieuwe schoolgebouw vermoeden dat het gaat om tijdelijke huisvesting. Van buiten ziet het er modern en eigentijds uit en van binnen is het met de grote hal, ruime gangen en lichte lesruimtes prettig om in te werken.

Opdrachtgever
Koning Willem I College
Project
Schoolgebouw
Soort bouw
Tijdelijk
Bouwjaar
2010
Kenmerk
Comfort & Tech
Oppervlakte (m2)
4.000
Koning Willem I 18

Koning Willem 1 College

Koning Willem I 19

Koning Willem 1 College

Koning Willem I 20

Koning Willem 1 College

Koning Willem I 22

Koning Willem 1 College

Koning Willem I 21

Koning Willem 1 College

Koning Willem I 23

Koning Willem 1 College

Koning Willem I 26

Koning Willem 1 College

GEWOON EEN GOEDE SCHOOL

Door een slim ontwerp en het voorproduceren van de te gebruiken componenten, is De Meeuw in staat sneller dan traditionele bouwers een aangenaam en aantrekkelijk gebouw neer te zetten. Samen met het Koning Willem I College zorgt De Meeuw voor ‘gewoon een goede school.’

Laatste nieuws