Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Gelre ziekenhuizen 033
Tijdelijk Zorg Ziekenhuis

Gelre Ziekenhuizen

DIAGNOSTISCH CENTRUM

Gelre ziekenhuizen heeft een Diagnostisch Centrum op het terrein van de locatie Juliana aan de Sprengenweg gevestigd. Inwoners uit het verzorgingsgebied van het ziekenhuis kunnen hier terecht voor bloedonderzoek en eenvoudig röntgenonderzoek. Niet alleen wordt hiermee een belangrijke voorziening gehandhaafd in het centrum van de stad, maar het voorkomt bovendien een groot aantal vervoersbewegingen van en naar het ziekenhuis aan de Albert Schweitzerlaan.

Opdrachtgever
Gelre Ziekenhuizen
Project
Diagnostisch Centrum
Soort bouw
Tijdelijk
Bouwjaar
2009
Kenmerk
Comfort & Tech
Plaats
Apeldoorn
Oppervlakte (m2)
450
Gelre ziekenhuizen 033

Gelre Ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen 040

Gelre Ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen 01

Gelre Ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen 022

Gelre Ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen 026

Gelre Ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen 042

Gelre Ziekenhuizen

COMPLEXE INSTALLATIES

Het ontwerp is in nauwe samenwerking met De Meeuw en het ziekenhuis gemaakt. Een uitdaging was de kleine buckykamer, waar de reguliere eerste hulp foto’s maakt en waar eventueel een trauma-patiënt opgevangen kan worden. Deze ruimte is compleet met lood bekleed. In de wachtruimte zijn schermen opgehangen waarop klanten kunnen volgen wanneer zij aan de beurt zijn. Verder beschikt de locatie over een gipsopvangbak en een afvoerbak. Op termijn zal het Diagnostisch Centrum verhuizen naar de definitieve locatie.

ONTDEK DE ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN

Van ziekenhuizen tot sociale woningbouw. Van onderwijsinstellingen tot treinstations of overheidsgebouwen. De Meeuw levert maatwerk met een visie. Een visie waarbij flexibel bouwen een vereiste is.

Door onze jarenlange ervaring hebben we, zoals je kan zien, al heel wat ruimtes gemaakt. Ruimtes waarbij herinzetbaarheid en aanpasbaarheid de basis vormde. Altijd met een eigen identiteit en invulling. De mogelijkheden zijn ongekend!

Laatste nieuws