Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Dikker Beringe 3
Tijdelijk Bedrijfsleven Kantoren & Commerciële ruimten Een kantoor met perspectief

Dikker B.V.

Dikker B.V. is een afvalinzamelingsbedrijf, opgericht in Veldhoven in 1964. In de loop der jaren zijn de activiteiten aanzienlijk toegenomen en sinds 2001 heeft het bedrijf ook een vestiging in Limburg.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Dikker terecht voor het aanleveren van afvalstoffen en het afhalen van diverse soorten zand en grind. Vanuit beide vestigingen bezorgen zij ook containers, zand en grind.

Opdrachtgever
Dikker B.V.
Project
Kantoor
Soort bouw
Permanent
Bouwjaar
2018
Kenmerk
Deluxe & Complete
Plaats
Beringe
Dikker Beringe 1

Dikker - Beringe

Dikker Beringe 4

Dikker - Beringe

Dikker Beringe 2

Dikker - Beringe

Quote open

Bij oplevering heeft De Meeuw waargemaakt wat men ons had beloofd.

Quote close
Quote example image
Geert Verhoeven
Directeur Dikker B.V.

Een representatief en toekomstbestendig kantoor

Dikker was al een geruime tijd bezig met de wens om voor de vestiging in Limburg een nieuw terrein geheel naar eigen wens in te richten. Eind 2017 is een terrein van ruim 8.000 m2 aangekocht in Beringe, om zo de activiteiten uit te kunnen breiden. Gezien de toename van de werkzaamheden en een goede logistiek een wenselijke ontwikkeling.

Bij een nieuw terrein hoort natuurlijk ook een representatief en toekomstbestendig kantoor. Geert Verhoeven (Directeur Dikker B.V.): “We hebben gekozen voor een permanent, modulair kantoorgebouw van De Meeuw. Groot voordeel hiervan is de snelle bouw op locatie en de mogelijkheid om het gebouw uit te breiden indien hier behoefte aan is. Daarnaast was het financiële plaatje ook erg aantrekkelijk.”

Een kantoor dat kan meegroeien met het bedrijf

Tijdens de gesprekken met Dikker bleek dat het van belang is dat het kantoor mee kan groeien met de groeiaspiraties van het bedrijf. “Het kantoorgebouw is in enkele weken gerealiseerd en past goed op het nieuwe terrein van Dikker B.V. In goed overleg met de klant is de positie van het pand en de aansluiting van het omliggende straatwerk op elkaar afgestemd, aldus Jeroen van Son (Projectleider De Meeuw).

Laatste nieuws