Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Nutricia Haps 02
Tijdelijk Bedrijfsleven Kantoren & Commerciële ruimten Een kantoor met perspectief

Danone - Nutricia

SNELHEID ALS SLEUTEL

Dat het snel kan gaan bij De Meeuw is ook bij dit project weer gebleken. Van aanvraag tot oplevering in minder dan 4 weken tijd.

Danone Nutricia is in Haps begonnen aan de bouw van een nieuwe fabriek. Deze fabriek gaat voor meer dan 80 landen babyvoeding maken onder de merken Nutrilon en Aptamil. De bouw van de nieuwe fabriek duurt naar verwachting tot eind 2017, gedurende die periode heeft Danone Nutricia een tijdelijke behoefte aan kantoor accommodatie.

Opdrachtgever
Danone Nutricia
Project
Kantoor
Soort bouw
Tijdelijk
Bouwjaar
2016
Kenmerk
Fast & Flex
Plaats
Haps
Oppervlakte (m2)
943
Quote open

De Meeuw heeft onze huisvesting prima geregeld. Ruime units die ook als kantoortuin te koppelen zijn, helemaal op maat.

Quote close
Quote example image
Diana Heerlien
Project Assistant

Totale ontzorging

De eis vanuit de opdrachtgever was dat het gebouw snel in gebruik kon worden genomen, tussen aanvraag en oplevering zaten slechts 4 weken.

De Meeuw heeft het gebouw aangeboden in 2 fases. Nadat fase 1 was afgerond werd er weken later fase 2 gerealiseerd. “Het gebouw is geplaatst op een fundering van de opdrachtgever. Binnen twee dagen zijn er 31 units geplaatst en afgemonteerd,” aldus Eric Koenraads (Accountmanager De Meeuw). “Alvero, onze partner wat betreft meubels, heeft het kantoor voorzien van meubilair. Totale ontzorging van de klant, dat is waar De Meeuw haar kracht laat zien.”

Laatste nieuws