Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
BS Hobbithoeve 01
Tijdelijk Onderwijs & Overheid Onderwijs Buitenschoolse opvang

BS Hobbithoeve

Kinderopvang Hobbithoeve verzorgt per september 2007 de buitenschoolse opvang (BSO) voor de Jan Woudsmaschool in Driemond. Speciaal voor dit doel is naast de Jan Woudsmaschool een nieuw gebouw geplaatst; de zogenaamde BSO-box. De box biedt opvangruimte voor 20 kinderen. Kinderopvang Hobbithoeve is de eerste organisatie die gebruik maakt van de BSO-box, feestelijk geopend door Sharon Dijksma, (voormalig) Staatssecretaris van Onderwijs.

BUITENSCHOOLSE OPVANG

De BSO-box is een praktische, flexibele en volwaardige huisvesting die snel naast een school kan worden geplaatst. Sinds 1 augustus 2007 zijn scholen wettelijk verplicht buitenschoolse opvang (BSO) te organiseren, wanneer de ouders daar om vragen. Niet alle scholen hebben daarvoor voldoende ruimte. BOinK heeft, in samenwerking met het Waarborgfonds Kinderopvang, de BSO-box ontwikkeld als tijdelijke huisvestingsoplossing in de nabijheid van scholen of sportaccommodaties.

Opdrachtgever
Kinderopvang Hobbithoeve
Project
Buitenschoolse opvang
Soort bouw
Tijdelijk
Bouwjaar
2007
Kenmerk
Comfort & Tech
Plaats
Driemond
Oppervlakte (m2)
80
BS Hobbithoeve 01

BS Hobbithoeve

Laatste nieuws