Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
ABN Bankshop 02
Tijdelijk Bedrijfsleven Kantoren & Commerciële ruimten Een kantoor met perspectief Bankgebouw

ABN AMRO Bankshop

OPLOSSING VOOR ABN AMRO BANKSHOP

Tijdens verbouwingen is het van belang dat al uw bankfuncties gewoon door kunnen gaan. Onze specialisten zijn op de hoogte van wet- en regelgeving en gaan op het gebied van veiligheid vaak nog een stap verder. U kunt rekenen op aangepast hang- en sluitwerk, camerabewaking, voorzieningen voor het pinnen van geld, speciaal beveiligde ruimtes, kluizen en uitgebreide inbraakbeveiliging. Qua kleurgebruik, afwerkingsniveau en materiaaltoepassing heeft u een zeer ruime keuze. De wensen en eisen van uw bank zijn uitgangspunt.

Opdrachtgever
ABN AMRO
Project
Bankgebouw
Soort bouw
Tijdelijk
Bouwjaar
2012
Kenmerk
Comfort & Tech
Plaats
Stein
ABN Bankshop 03

ABN Bankshop

ABN Bankshop 04

ABN Bankshop

ABN Bankshop 05

ABN Bankshop

ONTDEK DE ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN

Van ziekenhuizen tot sociale woningbouw. Van onderwijsinstellingen tot treinstations of overheidsgebouwen. De Meeuw levert maatwerk met een visie. Een visie waarbij flexibel bouwen een vereiste is.

Door onze jarenlange ervaring hebben we, zoals je kan zien, al heel wat ruimtes gemaakt. Ruimtes waarbij herinzetbaarheid en aanpasbaarheid de basis vormde. Altijd met een eigen identiteit en invulling. De mogelijkheden zijn ongekend!

Laatste nieuws