Meer

Onderwijs staat nooit stil, geen dag is hetzelfde. Dat heeft ook gevolgen voor het aantal lokalen ten opzichte van het aantal leerlingen, maar ook in wat voor soort lokalen er nodig zijn. Het onderwijs is zo dynamisch dat het gebouw dat ook moet zijn. DEMEEUW bouwt flexibel met alle ruimte voor de dynamiek in het onderwijs.

RUIMTE VOOR ONTWIKKELING

Educatieve ruimtes waar scholieren zich prettig voelen. Een stimulerende omgeving die aansluit bij de wensen van de school en meebeweegt met jouw ideeën. Het is allemaal mogelijk als je kiest voor DEMEEUW. Wij maken toonaangevende ruimtes voor het onderwijs. DEMEEUW is bekend met de eisen die het onderwijs stelt aan een gebouw. 

FLEXIBEL IN DE BREEDSTE ZIN VAN HET WOORD

Onze manier van bouwen is flexibel, kindvriendelijk en bovenal veilig. De akoestiek is perfect en er is zeer veel aandacht voor een goed leerklimaat. Je kunt standaard kiezen voor vloerverwarming, afgeschermde radiatoren en kindveilige contactdozen. Maar ook de hoogte van de ramen, kleur- en materiaalgebruik kunnen we moeiteloos aanpassen aan jouw specifieke wensen. En of het nu gaat om een tijdelijke aanbouw of permanente nieuwbouw van een complete school, kinderdagverblijf, noodlokaal of gymzaal. Wij maken ruimte voor ontwikkeling. Ruimte voor de toekomst van jullie leerlingen.

vraag een offerte aan

DEMEEUW maakt onder andere ruimte voor:

 Contact
 Blijf op de hoogte
Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van DEMEEUW. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.

+31 (0)499 572 024

Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
 
Bedankt. We zullen je vanaf nu op de hoogte houden.