Home Nieuws Paul Megens finalist ABN AMRO Duurzame 50

Paul Megens finalist ABN AMRO Duurzame 50

Wat een eer! En met gepaste trots zetten wij onze collega Paul Megens in het zonnetje met zijn waardevolle bijdrage aan verduurzaming van de gebouwde omgeving. Hij is dan ook niet voor niets een van de 50 finalisten voor de ABN AMRO Duurzame 50.

Dit jaar gaat de aandacht voor de felbegeerde award in bouw- en vastgoedland niet naar individuele prestaties, maar naar het verder brengen van het collectief. Daarmee zijn alle 50 finalisten dus ook winnaars van 2020!

We feliciteren alle finalisten met het behalen van deze mooi prijs!

Delen

DE MISSIE VAN PAUL

Het is de missie van Paul om samen met onze leveranciers en klanten zo duurzaam en circulair mogelijk te werken. En dat is niet onopgemerkt gebleven!

Hoe mooi zou het zijn als alle leveranciers hun bouwmaterialen – na gebruik – weer op komen halen om er weer nieuwe (bouw)materialen van te maken? Paul Megens, hoofd inkoop bij De Meeuw, motiveert zijn leveranciers na te denken over de impact die zij hebben op het milieu en wil ze verantwoordelijk maken voor hun eigen producten. Ook als deze de fabriek al een aantal jaar hebben verlaten.

‘’HOE MOOI ZOU HET ZIJN ALS ALLE LEVERANCIERS HUN BOUWMATERIALEN – NA GEBRUIK – WEER OP KOMEN HALEN OM ER NIEUWE (BOUW)MATERIALEN VAN TE MAKEN.’’

Paul Megens, Hoofd Inkoop De Meeuw

De uitreiking van de ABN AMRO Duurzame 50 vond op 28 oktober plaats tijdens Building Holland Digital. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt en staat in het teken van de duurzame koplopers in de vastgoed- en bouw. Alle 50 genomineerden zijn deze editie winnaars, want verduurzamen doe je samen!

De jury beoordeelt op vier onderdelen: diens bijdrage aan het mogelijk maken van duurzame projecten, inzet bij duurzame initiatieven, actieve kennisdeling over verduurzaming en het stimuleren en initiëren van duurzame samenwerking. Een mooie prestatie voor alle winnaars!