Meer

Nieuwsuur

Op maandag 21 september heeft de redactie van Nieuwsuur het kantoor van DEMEEUW bezocht voor opnames. In de reportage wordt aandacht besteed aan de kansen die de komst van asielzoekers biedt voor ondernemers en huisvesting voor asielzoekers in het bijzonder.

De laatste jaren zorgt onrust in verschillende delen van de wereld voor een enorme stroom van asielzoekers naar Europa. Aantallen zijn enorm snel gestegen, wat resulteert in een grote behoefte aan passende huisvesting. Europese regeringen hebben moeite te reageren op deze instroom.

Dit vraagt om efficiënte huisvestingsoplossingen met een optimale balans tussen veilige, leefbare woningen, snelle installatie en flexibiliteit. Precies de belofte welke DEMEEUW biedt met haar modulaire bouwsystemen.

COA

In Nederland heeft DEMEEUW de afgelopen tijd veel gebouwen gerealiseerd voor het COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers). Nieuwsuur besteedt in een reportage aandacht aan de impact van de komst van asielzoekers op het bedrijfsleven. Naast een aantal uitdagingen biedt hun komst ook een aantal kansen. DEMEEUW licht toe hoe onze oplossingen aansluiten bij de zoektocht naar geschikte huisvesting voor asielzoekers en wat dit voor het bedrijf betekent.

Initieel was de reportage gepland voor donderdag 24 september, echter is deze verplaatst. Exacte datum is nog niet gepland. Uiteraard laten we deze weten, zodra meer bekend is...stay tuned!

Nieuwsuur is de dagelijkse onafhankelijke, onpartijdige en ongebonden actualiteitenrubriek van de omroepen NTR en NOS. Iedere dag om 22.00 uur brengt Nieuwsuur het dagelijkse nieuws en sportnieuws en daarbij de achtergronden.

DEMEEUW maakt onder andere ruimte voor: