Meer

Slimme woonoplossingen die bijdragen aan wooncomfort en persoonlijk geluk in een continu veranderende wereld. Vanuit die gedeelde visie werkt DEMEEUW nauw samen met de TU Eindhoven aan de volgende stap in comfortabel wonen.

Dynamische woonomgeving

Met een aanpasbaar woonconcept creëert NEZZT, een merk van DEMEEUW, een flexibele woonomgeving die meeverandert met de behoeften en wensen van mensen in de verschillende fasen van hun leven. Woningen van NEZZT wijzigen, groeien, krimpen en passen zich moeiteloos aan nieuwe situaties aan. Dynamisch bouwen, met ruimte om te kiezen voor verandering. En we kijken verder. Want uiteindelijk gaat het niet om bouwen…maar om wonen.

Daarom werken 31 TU-studenten in 13 projecten aan de ontwikkeling van slimme oplossingen die naadloos aansluiten bij de dynamische woonomgeving van NEZZT. Van een lamp met een ingebouwde to-do-list, een keuken die je actief helpt met koken tot een interactieve agenda met slimme flipover functie.

Werken met partners aan innovatieve oplossingen

De samenwerking met de TU/e past in het streven van DEMEEUW om samen met partners innovatieve oplossingen te ontwikkelen die passen in een tijd waarin mensen anders gaan wonen, werken en leven. Dennis Bol, marketing manager: “In deze samenwerking met de TU Eindhoven kunnen we de al dynamische bouwmethode van NEZZT verder verrijken en geven we met elkaar concreet vorm aan het wonen van de toekomst. Van bouwen naar wonen. Met continu veranderende behoeften in het achterhoofd. Dus al even aanpasbaar als onze gebouwen zelf."

Verdere ontwikkeling

Gedurende het project worden de studenten gecoacht door de specialisten van de TU/e en NEZZT. Eind oktober presenteerden de studenten een tussenstand van hun oplossingen. Eind december vindt de eindpresentaties plaats. En dat is pas het begin. We gaan met een aantal ideeën concreet aan de slag. Verder ontwikkelen om om te kunnen worden toegepast in onze NEZZT woningen. De samenwerking met de TU/e is dan ook niet een eenmalig project. Het is een doorlopende samenwerking waarbij de ambities van NEZZT en de frisse innovatiekracht van de TU/e elkaar versterken. NEZZT IS NOW.

NEZZT en TU/e geven samen vorm aan wonen van de toekomst.

DEMEEUW maakt onder andere ruimte voor: