Home Nieuws De Meeuw staat weer op de Provada

De Meeuw staat weer op de Provada

Bezoek De Meeuw op de PROVADA!

Wilt u een kennisvoorsprong op het gebied van industriële bouw of bent u gewoon nieuwsgierig hoe wij het fixen om 100% circulair vastgoed aan te bieden? Wilt u weten hoe u als gebiedsontwikkelaar grondposities directe rendabel kunt maken? Bent u op zoek naar oplossingen om een wijk te revitaliseren? Of wilt u een pasklaar antwoord op Flexwonen?

Samen met een aantal huisvestingsexperts geven we op 14, 15 en 16 juni 2022 in de RAI in Amsterdam tijdens de Provada een doorkijkje naar de toekomst van modulaire bouw en het oplossen van het woningtekort. Wij staan op stand 50 in hal 12.

Delen

Dinsdag 14 juni 15:00-16:00 uur: inclusief netwerkmoment: Binckhorst Challenge Den Haag: wie doet er mee?

De gemeente Den Haag daagt de markt uit mee te denken over de vraag hoe met de inzet van modulair vastgoed gebied Binckhorst versneld leefbaar gemaakt kan worden. Korrie Louwes (Directeur OCV Den Haag), Nienke Maatje (Ontwikkelmanager Gebiedsontwikkelingen en Commercieel Vastgoed AM) en Lisette Nijs (Directeur Projecten Den Haag) schetsen de context en delen eerste ideeën.

Woensdag 15 juni 11.00-12.00: Ontwerpvrijheid in modulaire bouw - vraagt meer creativiteit en schept meer mogelijkheden

Zet 4 mensen aan een tafel en geef ze een doos Lego. U weet wel zo'n doos met houten schuifdeksel uit de vorige eeuw. Vraag de personen een gebouw te "Legoen" en het resultaat is waarschijnlijk vier keer anders. Duzan van architectenbureau DoepelStrijkers geeft u een inkijk in de ontwerpvrijheid van modulaire bouw en de architectonische kwaliteit en individuele uitstraling die hij als architect aan een modulair gebouw kan geven.

Woensdag 15 juni 13.00-14.30: Wonen met zorg, een thuis voor iedereen

Modulair vastgoed is van een dusdanige kwaliteit dat er permanente huisvesting mee kan worden gerealiseerd. Uitstraling en kwaliteit doen niet onder voor conventioneel vastgoed. Leon Rook van Pameijer neemt u mee in zijn overwegingen om voor modulaire bouw te kiezen bij de realisatie van 23 zorgwoningen in Rotterdam. Anjelica Cicilia (Acquisition en Development Director bij Syntrus Achmea) deelt haar visie om te beleggen in modulair vastgoed.

Donderdag 16 juni 11:00-12:00: Plek voor internationale medewerkers

Om onze economie draaiende te houden zijn we afhankelijk van internationale medewerkers. Men wil liever niet dat deze groep huizenzoekers woningen voor starters bezet houdt. Maar we willen liever ook niet werknemershotels in de wijk. Hoe kunnen we de patstelling doorbreken? Frank van Gool (Founder & CEO Otto Work Force en Kafra Housing) en Jelle van Lottum (hoogleraar arbeidsmigratie Radboud Universiteit) delen hun ideeen.

Noteer daarom alvast 14, 15 en 16 juni in uw agenda om een bezoek te brengen aan de stand van modulaire bouwer De Meeuw: De vreemde eend in de bijt van de Provada. Want wat doet een kernspeler in de innovatieve maakindustrie en aanbieder van flexibele huisvestingoplossingen op de grootste vastgoedbeurs van Nederland?

Het antwoord is simpel: Een kijkje in de keuken bieden van de industriële modulaire bouw. En toelichten wat we al meer dan 90 jaar doen: het aanbieden van 100% circulair vastgoed. Na een bezoek aan onze stand weet u wat de belangrijkste voordelen zijn en hoe u daar - als projectontwikkelaar, gebiedsontwikkelaar, belegger, gemeente en/of woningcorporatie - optimaal gebruik van kan maken.

Wilt u een kennisvoorsprong op het gebied van industriële bouw of bent u gewoon nieuwsgiering hoe wij het fixen om 100% circulair vastgoed aan te bieden? Wilt u weten hoe u als gebiedsontwikkelaar grondposities directe rendabel kunt maken? Bent u op zoek naar oplossingen om een wijk te revitaliseren? Of wilt u een pasklaar antwoord op Flexwonen.

We zien u graag bij ons op de stand. Hal 12, stand 50!

PROVADA

IMG 1733

Projecten

Zorgspectrum Buitengevel LR

ZorgSpectrum, Houten

ZorgSpectrum Houten is uitgebreid met modulaire zorgunits. Naast zorgcentrum het Houtens Erf staat nu het modulaire Ervensteate...

Meer informatie
ZorgSpectrum, Houten
ZorgSpectrum Houten is uitgebreid met modulaire zorgunits. Naast zorgcentrum het Houtens Erf staat nu het modulaire Ervensteate dat na een ontwerp- en uitvoeringsfase van 6 maanden werd opgeleverd. Dit gebouw...
Meer informatie
05 TW TASC Leerplein websize

TASC: Een inspirerende leeromgeving voor techniekonderwijs in Amsterdam

In augustus 2019 opende de expatschool in Amsterdam de deuren van een nieuw modulair gebouw voor de...

Meer informatie
TASC: Een inspirerende leeromgeving voor techniekonderwijs in Amsterdam
In augustus 2019 opende de expatschool in Amsterdam de deuren van een nieuw modulair gebouw voor de eerste 250 internationale leerlingen van Amsterdam International Community School (AICS). Architectenbureau Burton Hamfelt...
Meer informatie
De Meeuw de Vliert 015 web

De Vliert, 's-Hertogenbosch

In opdracht van Zayaz bouwde De Meeuw in 's Hertogenbosch 54 flexwoningen op De Vliert. Deze woningen...

Meer informatie
De Vliert, 's-Hertogenbosch
In opdracht van Zayaz bouwde De Meeuw in 's Hertogenbosch 54 flexwoningen op De Vliert. Deze woningen zijn onderdeel van een plan dat in totaal circa 500 woningen omvat op...
Meer informatie
KAFRA Greenport 2

LH Greenport Sevenum

Steeds meer logistieke bedrijven kiezen ervoor om zich te vestigen in de regio rondom Greenport Venlo, waardoor...

Meer informatie
LH Greenport Sevenum
Steeds meer logistieke bedrijven kiezen ervoor om zich te vestigen in de regio rondom Greenport Venlo, waardoor de vraag naar personeel sterk toeneemt. Tegelijkertijd kampt de regio met een woningentekort...
Meer informatie