Meer

Certificaat ontvangen

Ieder jaar kent Dun & Bradstreet BV (D&B) aan alle bedrijven in en buiten Nederland een Rating toe. In februari 2013 mocht DEMEEUW een “D&B rating 1 certificaat” ontvangen uit handen van Jerry Sonjé.

Ieder jaar kent Dun & Bradstreet BV (D&B) aan alle bedrijven in en buiten Nederland een Rating toe. In februari 2013 mocht DEMEEUW een "D&B rating 1 certificaat" ontvangen uit handen van Jerry Sonjé. Rating 1 is de hoogst mogelijke rating. Slechts 900 bedrijven in Nederland vallen in deze categorie. Een prestatie waar DEMEEUW met recht trots op mag zijn!

De D&B Rating wordt internationaal gezien als een objectieve indicator voor de kans op faillissement en de kredietwaardigheid van bedrijven. De D&B Rating is een dynamische score die voortdurend automatisch wordt geactualiseerd en de meest recente stand van zaken bij een bedrijf weerspiegelt. De "rating 1" van D&B geeft aan dat bedrijven en particulieren een minimaal risico lopen wanneer zij in zee gaan met DEMEEUW.

Het management van DEMEEUW is bijzonder blij met dit betrouwbaarheidscertificaat over haar financiële positie. Voor klanten, leveranciers en medewerkers is wederom duidelijk dat zij zaken doet met een gezonde en bovenal betrouwbare onderneming. Een geruststellende gedachte in de huidige economische tijden!

Deel deze pagina

DEMEEUW maakt onder andere ruimte voor: