Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
De Meeuw Purmerend voorkant
Wonen
Home / Nieuws /

De Meeuw NEZZT: een creatieve en circulaire oplossing voor de woningnood

‘De woningbouw blijft ver achter bij de ambities’. ‘Een flinke dip in nieuwbouwwoningen’. ‘De woningnood is terug’. ‘De prijzen van huur- en koophuizen blijven maar stijgen.’ ‘De woningcrisis vraagt om creatieve oplossingen’. Het is een greep uit de krantenkoppen van de afgelopen dagen. Misschien tijd voor wat out-of-the-box denken over de woningmarkt?

Huizencrisis en woningnood. Er is veel over te doen de afgelopen dagen. De hoogste tijd om anders naar woningbouw te kijken en woningzoekers die steeds achter het net vissen eindelijk een kans op een comfortabel thuis te geven. Een toekomst met de modulaire woningen van De Meeuw NEZZT bijvoorbeeld. Een prachtige, creatieve oplossing in de vorm van moderne, aantrekkelijke woonruimte. Bijzonder duurzame en circulaire huisvesting bovendien, die keer op keer kan worden hergebruikt, verplaatst en getransformeerd of gewoon kan blijven staan.

Grondgebonden of stapelbaar

De bouwmethode van De Meeuw maken de woningen ook nog eens betaalbaar, gemakkelijk en naar wens samen te stellen en zowel grondgebonden of gestapeld vliegensvlug op te bouwen. Om de acute nood te lenigen óók op locaties die tijdelijk beschikbaar zijn. En de flexibele woningen van De Meeuw NEZZT kunnen álle woningzoekenden een prettige en passende woning bieden. Starters, studenten, spoedzoekers, arbeidsmigranten, statushouders, ouderen of een mix aan bewoners, want iedere gewenste en gemengde woonvorm is mogelijk. Tijdelijk, maar ook voor de langere duur en zelfs permanent. Aan de kwaliteit en uitstraling van De Meeuw NEZZT-woningen zal het niet liggen.

Laatste nieuws