Home Nieuws De Meeuw NEZZT: een creatieve en circulaire oplossing voor de woningnood

De Meeuw NEZZT: een creatieve en circulaire oplossing voor de woningnood

‘De woningbouw blijft ver achter bij de ambities’. ‘Een flinke dip in nieuwbouwwoningen’. ‘De woningnood is terug’. ‘De prijzen van huur- en koophuizen blijven maar stijgen.’ ‘De woningcrisis vraagt om creatieve oplossingen’. Het is een greep uit de krantenkoppen van de afgelopen dagen. Misschien tijd voor wat out-of-the-box denken over de woningmarkt?

Huizencrisis en woningnood. Er is veel over te doen de afgelopen dagen. De hoogste tijd om anders naar woningbouw te kijken en woningzoekers die steeds achter het net vissen eindelijk een kans op een comfortabel thuis te geven. Een toekomst met de modulaire woningen van De Meeuw NEZZT bijvoorbeeld. Een prachtige, creatieve oplossing in de vorm van moderne, aantrekkelijke woonruimte. Bijzonder duurzame en circulaire huisvesting bovendien, die keer op keer kan worden hergebruikt, verplaatst en getransformeerd of gewoon kan blijven staan.

Delen

Grondgebonden of stapelbaar

De bouwmethode van De Meeuw maken de woningen ook nog eens betaalbaar, gemakkelijk en naar wens samen te stellen en zowel grondgebonden of gestapeld vliegensvlug op te bouwen. Om de acute nood te lenigen óók op locaties die tijdelijk beschikbaar zijn. En de flexibele woningen van De Meeuw NEZZT kunnen álle woningzoekenden een prettige en passende woning bieden. Starters, studenten, spoedzoekers, arbeidsmigranten, statushouders, ouderen of een mix aan bewoners, want iedere gewenste en gemengde woonvorm is mogelijk. Tijdelijk, maar ook voor de langere duur en zelfs permanent. Aan de kwaliteit en uitstraling van De Meeuw NEZZT-woningen zal het niet liggen.

Customer Care De Meeuw

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn?

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Projecten

Spark Village02 1

Spark Village - Sciencepark Amsterdam

In Amsterdam is het tekort aan woningen al jaren een groot probleem. Met name voor studenten, starters...

Meer informatie
Spark Village - Sciencepark Amsterdam
In Amsterdam is het tekort aan woningen al jaren een groot probleem. Met name voor studenten, starters en statushouders is het vinden van betaalbare huisvesting erg lastig. Om deze groepen...
Meer informatie