Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Oplevering twee gebouwen Zideris web
Zorg Geestelijke gezondheidszorg
Home / Nieuws /

De Meeuw levert twee modulaire gebouwen op aan zorgorganisatie Zideris

Op 28 mei jl. leverde De Meeuw twee modulaire gebouwen op aan zorgorganisatie Zideris in Rhenen. Het gaat om een woon- en een dagbestedingsgebouw op eigen terrein, pal aan de Grebbeberg.

Het woongebouw gaat onderdak bieden aan zes cliënten die intensieve begeleiding nodig hebben. De huisvesting blijft naar verwachting 5,5 jaar in gebruik en bestaat uit zogenaamde herinzet-modules van De Meeuw. Dit wil zeggen dat het om gebruikte modules gaat, die volledig zijn aangepast om ze geschikt te maken voor de nieuwe bewoners en op die manier weer jaren mee kunnen. Een werkwijze die naadloos aansluit bij het circulaire karakter van zowel De Meeuw als onze bedrijfsactiviteit: industriële bouw.

Huiskamer

Op hetzelfde terrein wordt een dagbestedingsgebouw opgeleverd met onder meer een huiskamer en een werkplein. De verwachte gebruiksduur van deze huisvesting bedraagt 10 jaar. Hierbij gaat het om nieuwe modules met een aangepaste, hogere plafondhoogte die nodig is om activiteiten zoals klussen in dit gebouw mogelijk te maken.

Mensgerichte aanpak

Zideris is een kleinschalige zorgorganisatie die persoonlijke begeleiding en mensgerichte ondersteuning biedt aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Zideris biedt deze zorg vanuit woon-, werk- en dagbestedingslocaties in Gelderland, Utrecht en Noord-Holland.

Laatste nieuws