Home Nieuws De Meeuw staat klaar voor de Oekraïense vluchtelingen

De Meeuw staat klaar voor de Oekraïense vluchtelingen

Onder de Nederlandse veiligheidsregio’s is grote bereidheid om ontheemde Oekraïners op te vangen. Opvangplekken die op korte termijn beschikbaar moeten zijn. De Meeuw staat klaar om met modulaire huisvestingsoplossingen de eerste nood van de Oekraïense vluchtelingen te lenigen. En dat is hard nodig, want door de Russische invasie zijn inmiddels al meer dan 1,5 miljoen Oekraïners hun land uit gevlucht.

Delen

Acute nood

Met volledig gestoffeerde en hoogwaardige woongebouwen hopen wij een snelle en adequate bijdrage te leveren aan het lenigen van de acute nood van mensen die huis en haard moesten achterlaten. Het gaat om modulaire woonoplossingen zijn deels op korte termijn uit voorraad leverbaar zijn. Daarnaast is De Meeuw in staat zeer snel woningen bij te produceren. De huisvesting kan worden aangekocht of voor een nader te bepalen periode worden gehuurd. Afhankelijk van de locatie kan De Meeuw separaat een prijs afgeven voor transport en afmontage, alsmede de wijze van fundatie.


Contact opnemen

Meer weten over de mogelijkheden en wil je de nadere details bespreken? Neem dan snel contact met ons op.

Je bereikt ons via telefoonnummer 0499-572 024 of per e-mail: info@demeeuw.com. Wij denken heel graag met je mee over hoe we gezamenlijk zo snel mogelijk zo veel mogelijk vluchtelingen een veilig onderdak kunnen bieden.


Voorbeeld plattegrond

080322 Opvang veiligheidsregio 4