Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Nieuws Ceo ronald slaats in elsevier innoveren zit in ons dna
Bedrijfsleven
Home / Nieuws /

CEO Ronald Slaats in Elsevier: “innoveren zit in ons dna”

In de Top500 uitgave van weekblad Elsevier vertelt De Meeuw CEO Ronald Slaats over de meerwaarde van modulair bouwen ten opzichte van de reguliere bouw. Ook licht hij een tipje van de sluier op over de koers die De Meeuw komende jaren op gaat. Spoiler alert: die is duurzaam én innovatief!

Modulair bouwen sluit aan bij de huidige tijdsgeest en de veranderende wensen van zowel consumenten, bedrijfsleven als de politiek, zo vertelt Slaats. Een absolute meerwaarde ten opzichte van de reguliere bouw.

Waar ‘m dat in zit? Modulair bouwen is flexibel, heeft een snellere oplevertijd én het is duurzamer. Om die redenen is modulair bouwen het antwoord op uiteenlopende vraagstukken van vandaag en morgen. Van een bijdrage aan de circulaire economie en samenleving tot het oplossen van woningnood in Amsterdam.

Ook blikt Slaats terug op de weg die De Meeuw sinds oprichting in 1929 heeft afgelegd én schijnt hij licht op de focus van het bedrijf in 2020 en daarna. “De komende jaren blijven we investeren, zoals in het automatiseren en uiteindelijk robotiseren van onze fabriek in Oirschot.”

Innoveren zit immers in ons DNA. Alleen, maar zeker ook samen met partners die onze filosofie delen, blijven we onderzoeken hoe we kunnen bouwen aan een duurzame toekomst.

Lees hier het hele artikel

Quote open

De komende jaren blijven we investeren, zoals in het automatiseren en uiteindelijk robotiseren van onze fabriek in oirschot

Quote close