Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Home / Markten / Zorg /

Ziekenhuis

Huisvestingsoplossingen voor ziekenhuizen vragen om kennis van hoogwaardige zorggebouwen en installaties. Betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit van de huisvesting zijn essentiële voorwaarden.

De Meeuw bouwt hoogwaardige en functionele ziekenhuisruimtes die bovendien razendsnel te realiseren zijn. Of het nu gaat om een tijdelijke polikliniek of een beddenhuis. Van een eenvoudige wachtruimte tot medisch gebruikte ruimtes.

Voordelen

  • Veel ervaring met medisch gebruikte ruimten
  • Flexibel in te richten en aan te passen aan de toekomst
  • Hoogwaardige installaties
  • Veel aandacht voor hygiëne en privacy
  • Flexibele financieringsmogelijkheden
  • Maatwerk

DE MEEUW MAAKT RUIMTE VOOR PATIËNTEN

De Meeuw bouwt flexibel en industrieel, dit wil zeggen dat ons productieproces plaatsvindt onder geconditioneerde omstandigheden. Hierdoor ontstaat er nagenoeg geen afval op de bouwplaats en zal er nagenoeg geen vocht aanwezig zijn in het ziekenhuis. Het grootste voordeel is echter dat het ziekenhuis tot wel 50% sneller opgeleverd kan worden dan wanneer het traditioneel gebouwd wordt. De overlast op de bouwlocatie blijft tot een minimum beperkt en het gebouw is in veel gevallen al maanden eerder te exploiteren. De investering is dus sneller terug te verdienen.

EIGEN IDENTITEIT

Met een ziekenhuis van De Meeuw kun je alle kanten op, of het nu gaat om een tijdelijk of permanent gebouw. Indien vereist werken wij samen met gerenommeerde architecten, waardoor wij uiteenlopende bouwwerken kunnen realiseren. Qua kleurgebruik, afwerkingsniveau en materiaaltoepassing heb je een zeer ruime keuze. Zo bent u er zeker van dat uw ziekenhuis(ruimte) voldoet aan alle wensen en eisen, en eveneens de uitstraling heeft die het ziekenhuis nodig heeft.

GEBRUIK BELANGRIJKER DAN BEZIT?


Je kan ervoor kiezen om een ziekenhuis van De Meeuw te kopen, huren of leasen. Hierdoor is er altijd een gebouw van De Meeuw bekijk je samen met onze specialist welke oplossing het beste aansluit op jouw situatie. Naast een volledig nieuw gebouw kun je ook kiezen voor een gebouw uit de ZilverSelectie van De Meeuw. Dit is een aanbod in gebruikte gebouwen, welke na een grondige inspectie opnieuw worden ingezet, de kwaliteit hiervan is gegarandeerd.

VRAAG EEN OFFERTE AAN