Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Home / Markten / Zorg /

Ouderenzorg

Het aantal ouderen neemt toe. Maar er komen ook steeds meer oude ouderen. Mede hierdoor verandert de vraag naar zorg voortdurend. Toch moet het verpleeghuis zeven dagen per week, 24 uur per dag operationeel blijven.

De Meeuw bouwt hoogwaardige en functionele huisvesting voor ouderen, die bovendien razendsnel te realiseren zijn. Dankzij onze flexibele modules is het gebouw eenvoudig aan te passen door de tijd heen. Hierdoor blijft het gebouw altijd voldoen aan de eisen en wensen van de huidige zorgvraag.


Voordelen

  • Veel aandacht voor comfort en het thuisgevoel van de cliënten
  • Flexibel in te richten en aan te passen aan de toekomst
  • Architectonisch ontwerp
  • Compleet gebouw, inclusief woonkamer, verpleeg- en verzorgingskamers
  • Snelle levering en plaatsing
  • Flexibele financieringsmogelijkheden

DE MEEUW BIEDT ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN

Wil je een compleet nieuw verpleeghuis of een uitbreiding van je bestaande gebouw? Kies je voor hoog- of laagbouw? Permanent uitbreiden, tijdelijk inkrimpen en zelfs verhuizen behoren tot onze mogelijkheden.

Met De Meeuw creëer je eenvoudig en snel precies de juiste ruimte voor je organisatie. Ook qua kleurgebruik, afwerkingsniveau en materiaaltoepassing is de keuze enorm.

HET HEET TIJDELIJK, MAAR DIT GEBOUW KAN ZICH IN KWALITEIT METEN MET RESIDENTIE MOERMONT EN VISSERSHAVEN. HET TIJDELIJKE ZIE JE ER BESLIST NIET AAN AF.

Jef Pelgrims
Bestuursvoorzitter TanteLouise - Vivensis

GEDEGEN ADVIES EN ONDERSTEUNING

Bij het creëren van jouw specifieke concept houden we uiteraard rekening met de gebruiksduur van je verpleeghuis in combinatie met jouw specifieke wensen en eisen.

De Meeuw ondersteunt je gedurende het hele traject. Onze specialisten adviseren je graag over de beste keuzes en ze begeleiden je vervolgens intensief bij het ontwerp, de exploitatie en het onderhoud. Dit maakt van De Meeuw een ideale fullservice partner.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.