Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Stek jeugdzorg 146
Home / Markten / Zorg /

Jeugdzorg

Een tijdelijk zorggebouw voor jeugdzorg of een (semi)permanente huisvesting: huisvestingsoplossingen voor jeugdzorg vragen om een praktische en veilige omgeving. De jeugdzorg is er voor alle kinderen en jongeren. Voor jongeren met gedragsproblemen, maar ook voor kinderen met psychische problemen, een beperking of een bedreigende thuissituatie. Voor ieder kind en iedere jongere moet de tijdelijke huisvesting passend zijn. Heeft u een tijdelijk gebouw nodig om deze doelgroep te helpen? De Meeuw heeft een oplossing die altijd past.

Voordelen

  • Veel aandacht voor comfort en het thuisgevoel
  • Hoogwaardige, robuuste bouwmaterialen
  • Flexibel in te richten en aan te passen aan de toekomst
  • Snelle levering en plaatsing
  • Flexibele financieringsmogelijkheden
  • Verzorgde uitstraling met nette vloer- en gevelafwerkingen
Tantelouise vivensis hal met bewoners

Nieuwsgierig naar onze zorgwoningen?

Download hier ons conceptboek

MODULAIR GEBOUW JEUGDZORG

De Meeuw bouwt hoogwaardige en functionele huisvesting voor de jeugdzorg. De realisatie gaat razendsnel. Daarmee bespaart u hoge kosten tijdens de bouwperiode en bouwt u duurzaam. De flexibele modules van De Meeuw geven daarnaast de mogelijkheid om het gebouw steeds opnieuw aan te passen. Daardoor is inspelen op veranderende situaties en wensen die er op dat moment spelen veel makkelijker. Komt er een nieuwe bewoner die nét andere behoeften heeft in zijn zorg? Met een semi tijdelijkmodulair gebouw voorziet u daar snel en adequaat in. Uw zorg is zo nog meer toegespitst op de unieke cliënt.

PLAATSVERVANGEND GEBOUW OF MODULAIR

Met meer dan 90 jaar ervaring is De Meeuw zijn tijd ver vooruit. We denken mee met onze klanten in de zorg. Door onze ruime ervaring in de bouw van tijdelijke huisvestingen in de jeugdzorg, GZ en GGZ, adviseren we op grond van gedegen kennis en ervaring. Een tijdelijk jeugdzorg gebouw jeugdzorg kan bovendien voor even, maar ook voor semipermanent of permanent geplaatst worden. Wilt u ook extra behandelruimtes, spreekkamers of andere wensen? Geen probleem! De hoogwaardige modulaire huisvestingen van De Meeuw voorzien in iedere specifieke zorgvraag.

Jorrit Heuts

MEER WETEN?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van het flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan contact met op met Jorrit Heuts.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Bent u op zoek naar iets anders?


Lees meer over ouderenzorg


Lees meer over gehandicaptenzorg


Lees meer over geestelijke gezondheidszorg


Lees meer over eerstelijnszorg


Lees meer over ziekenhuis