Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Julie postel 1132
Home / Markten / Zorg /

Gehandicaptenzorg

Goede huisvesting voor mensen met een beperking sluit nauw aan bij diens wensen en eisen. Door aan die behoeften te voldoen, hoeven de cliënten niet te merken dat zij in een tijdelijk zorggebouw wonen. De Meeuw realiseert beschermende woonvormen in huisvesting voor gehandicaptenzorg, met ruimte voor sociaal welzijn en ontmoeting.

Wij voorzien in uw zorghuisvestingsvraag voor ondersteuning aan mensen van alle leeftijden met een beperking. Van wonen tot werk, van dagbesteding tot vrije tijd, van 24-uurs intensieve zorg tot beperkte of incidentele ondersteuning. Bij deze huisvesting gaat het om verpleging en verzorging van mensen met een beperking, soms in tijdelijke huisvesting soms (semi)permanente huisvesting.

Voordelen

  • Grote aandacht voor comfort en thuisgevoel
  • Flexibel hergebruik van hoogwaardige bouwmaterialen
  • In alle opzichten duurzaam
  • Eenvoudig aan te passen naar actualiteiten en de toekomst
  • Snelle levering en plaatsing
  • Financieel gunstig
Tantelouise vivensis hal met bewoners

Nieuwsgierig naar onze zorgwoningen?

Download hier ons conceptboek

TOTAALCONCEPT

Het huidige coronavirus (Covid-19) gaat verder dan ziekenhuizen, huisartsenposten en verpleeghuizen. Ook de gehandicaptenzorg staat voor de opgave om kwalitatieve zorg te blijven bieden en tegelijkertijd de verspreiding van het virus tegen te gaan. Dat vraagt om flexibele en modulaire bouwoplossingen.

Elk gebouw wordt op maat geleverd. U beschikt over een volwaardig totaalconcept, waarbij de vrijheid bestaat om wensen en eisen door te voeren. Door de ruime keuze in gevelafwerking, kozijnen en interieur ontwerpt u samen met de ontwerpers van De Meeuw een tijdelijke, semipermanent of permanent zorggebouw dat perfect bij uw zorgvraag past. Niet geheel onbelangrijk: de woning blijft eindeloos aanpasbaar, verplaatsbaar en inzetbaar. Zo maken we samen ruimte voor de toekomst.

EEN WARM THUIS


Mensen met een beperking zijn kwetsbaar en hebben specifieke zorg nodig. Naast die zorg is een warm en liefdevol thuis vanzelfsprekend erg belangrijk. Goede huisvesting draait dan ook om meer dan een zorggebouw dat is afgestemd op de benodigde ruimte en functionaliteiten voor de juiste zorg,. Zeker zo belangrijk is een gebouw dat ervoor zorgt dat mensen er comfortabel kunnen wonen en een warm thuis is voor de bewoners.


Bewoners kunnen hun eigen groep bijvoorbeeld makkelijk terugvinden door te werken met unieke, frisse kleuren op de deuren. Woonkamers met geïntegreerde keukenfunctie worden op een klantvriendelijke wijze uitgevoerd, met focus op gebruiksgemak en zelfstandigheid. Het sanitair is afgestemd op mindervaliden en in de wasruimte wordt bijvoorbeeld een hoog-laagblad toegepast.


Het gebruik van behang en vloerbedekking creëert een warme en uitstraling en met een gezamenlijk restaurant ontstaat al gauw een huiselijke sfeer.

TOTAALOPLOSSING

Wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige, tijdelijke of (semi)permanente huisvesting voor mensen met een beperking, in een permanente uitstraling, dan bent u bij De Meeuw aan het juiste adres. Onze zorggebouwen zijn flexibel en comfortabel, volledig naar wens in te richten en voldoen aan alle wettelijke eisen. De woningen doen niet onder voor een permanent gebouw en hebben een warme, huiselijke uitstraling. Flexibel bouwen betekent tevens een snelle levertijd en efficiëntie, gecombineerd met een uitstekend comfort! De oplossingen zijn eindeloos.

Neem contact op via onderstaand formulier, dan denken wij graag met u mee voor een totaaloplossing voor uw tijdelijke, semi- of permanente zorghuisvestingsvraag omtrent gehandicaptenzorg.

Jorrit Heuts

MEER WETEN?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van het flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan contact met op met Jorrit Heuts.

VRAAG EEN OFFERTE AAN


Bent u op zoek naar iets anders?


Lees meer over ouderenzorg


Lees meer over geestelijke gezondheidszorg


Lees meer over jeugdzorg


Lees meer over eerstelijnszorg


Lees meer over ziekenhuis