Home Markten Zorgen Gehandicaptenzorg

Gehandicaptenzorg

Beschermende woonzorghuisvesting met ruimte voor sociaal welzijn en ontmoeting

Goede huisvesting voor mensen met een beperking dat nauw aansluit bij hun wensen en eisen. Door aan die behoeften te voldoen, hoeven de cliënten niet te merken dat zij (tijdelijk) in een zorggebouw wonen.

Wij voorzien in uw zorghuisvestingsvraag voor ondersteuning aan mensen van alle leeftijden met een beperking. Van wonen tot werk, van dagbesteding tot vrije tijd, van 24-uurs intensieve zorg tot beperkte of incidentele ondersteuning. Bij deze zorghuisvesting gaat het om verpleging en verzorging van mensen met een beperking, soms in tijdelijke huisvesting soms permanente huisvesting.

Flexibel woonzorggebouw met alle comfort

Het huidige coronavirus (Covid-19) gaat verder dan ziekenhuizen, huisartsenposten en verpleeghuizen. Ook de gehandicaptenzorg staat voor de opgave om kwalitatieve zorg te blijven bieden en tegelijkertijd de verspreiding van het virus tegen te gaan. Dat vraagt om flexibele en modulaire bouwoplossingen..

Elk woonzorggebouw leveren we op maat. U beschikt over een volwaardig totaalconcept, waarbij de vrijheid bestaat om wensen en eisen door te voeren. Door de ruime keuze in gevelafwerking, kozijnen en interieur ontwerpt u samen met de ontwerpers van De Meeuw een tijdelijke of permanent woonzorggebouw dat perfect bij uw zorgvraag past. Niet geheel onbelangrijk: het woonzorggebouw blijft eindeloos aanpasbaar, verplaatsbaar en inzetbaar. Zo maken we samen ruimte voor de toekomst.

Een veilig en liefdevol thuis


Mensen met een beperking zijn kwetsbaar en hebben specifieke zorg nodig. Naast die zorg is een warm en liefdevol thuis vanzelfsprekend erg belangrijk. Goede huisvesting draait dan ook om meer dan een woonzorggebouw dat is afgestemd op de benodigde ruimte en functionaliteiten voor de juiste zorg. Zeker zo belangrijk is een woonzorggebouw dat ervoor zorgt dat mensen er comfortabel kunnen wonen en een warm thuis is voor de bewoners.


Bewoners vinden hun eigen groep makkelijk terug door bijvoorbeeld te werken met unieke, frisse kleuren op de deuren. Woonkamers met geïntegreerde keukenfunctie voeren we op een bewonervriendelijke wijze uit, met focus op gebruiksgemak en zelfstandigheid. Het sanitair stemmen we af op mindervaliden en in de wasruimte passen we bijvoorbeeld een hoog-laagblad toe.


Het gebruik van behang en vloerbedekking creëert een warme uitstraling en met een gezamenlijk restaurant ontstaat al gauw een huiselijke sfeer.

Flexibele en comfortabele woonzorggebouwen

Wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige, tijdelijke of (semi)permanente zorghuisvesting voor mensen met een beperking, in een permanente uitstraling, dan bent u bij De Meeuw aan het juiste adres. Onze woonzorggebouwen zijn flexibel en comfortabel, volledig naar wens in te richten en voldoen aan alle wettelijke eisen. De woningen doen niet onder voor een permanent gebouw en hebben een warme, huiselijke uitstraling. Flexibel bouwen betekent ook een snelle levertijd en efficiëntie, gecombineerd met een uitstekend comfort! De oplossingen zijn eindeloos.

Neem contact op via onderstaand formulier, dan denken wij graag met u mee voor een totaaloplossing voor uw tijdelijke of permanente zorghuisvestingsvraag voor gehandicaptenzorg.

Koen Gosens-contact

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden van het flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan contact met op met Koen Gosens.

Gerelateerde projecten

PAM 03 web

Pameijer, Rotterdam

In opdracht van Pameijer bouwde De Meeuw in Rotterdam-Zuid de nieuwe, duurzame modulaire huisvesting voor begeleid wonen...

Meer informatie
Pameijer, Rotterdam
In opdracht van Pameijer bouwde De Meeuw in Rotterdam-Zuid de nieuwe, duurzame modulaire huisvesting voor begeleid wonen waarin 23 cliënten hun eigen appartement betrekken. Een bijzonder woongebouw, dat bestaat uit...
Meer informatie
Zorgspectrum Buitengevel LR

ZorgSpectrum, Houten

ZorgSpectrum Houten is uitgebreid met modulaire zorgunits. Naast zorgcentrum het Houtens Erf staat nu het modulaire Ervensteate...

Meer informatie
ZorgSpectrum, Houten
ZorgSpectrum Houten is uitgebreid met modulaire zorgunits. Naast zorgcentrum het Houtens Erf staat nu het modulaire Ervensteate dat na een ontwerp- en uitvoeringsfase van 6 maanden werd opgeleverd. Dit gebouw...
Meer informatie
Bartimeus Ermelo 46

Bartiméus, Ermelo

Eind 2017 kreeg De Meeuw de opdracht voor het ontwerp en de realisatie van een semi-permanente huisvesting...

Meer informatie
Bartiméus, Ermelo
Eind 2017 kreeg De Meeuw de opdracht voor het ontwerp en de realisatie van een semi-permanente huisvesting voor 48 cliënten van Bartiméus, een stichting die mensen met een visuele beperking...
Meer informatie
WM Isala 211203 007

Isala, Zwolle

Isala, Zwolle Dagbehandelcentrum

Meer informatie
Isala, Zwolle
Isala, Zwolle
Meer informatie

Vraag een offerte aan