Home Markten Zorg Geestelijke gezondheid

Geestelijke gezondheid

Hoogwaardige, flexibele, tijdelijk en semi-permanente zorghuisvesting

De gezondheidszorgsector, specifiek geestelijke gezondheidszorg (kort: GGZ) is voortdurend in beweging. Een flexibele, tijdelijke zorghuisvesting van De Meeuw biedt uitkomst. Dankzij de uitgebreide ervaring in care en cure huisvesting is De Meeuw gespecialiseerd in het bouwen van verschillende vormen van zorghuisvesting. Met hoge realisatiesnelheid, specifieke marktkennis, efficiëntie en kwaliteit bieden wij oplossingen van elk formaat.

Tijdelijke zorghuisvesting

De vraag naar tijdelijk wonen is omvangrijk en groeiend. Een tijdelijk zorggebouw voor geestelijke gezondheidszorg of een semipermanente huisvesting vragen om een praktische en veilige omgeving. De Meeuw voldoet aan die vraag en verzekert daarnaast een permanente uitstraling van de tijdelijk zorgwoning. Wij bouwen flexibel, met modulaire en dus duurzame bouwoplossingen voor gebouwen en materialen. Zo ook voor de geestelijke gezondheidszorg, waar tijdelijke en (semi)permanente zorggebouwen ondersteuning en meer zelfstandigheid kunnen bieden aan patiënten.

Bij het zoeken naar een passende zorgwoning is de juiste balans tussen veiligheid en zelfstandigheid dan ook enorm belangrijk. Verdere keuzes van de modulaire zorgwoning hangen af van de wensen en mogelijkheden van de cliënt en zijn of haar medische vraag. De Meeuw kent met haar 90 jaar ervaring een breed pallet aan verblijf- en woonvormen. In tijdelijke, semi- of permanente zorghuisvesting.

Flexibel wonen

De Meeuw zet zich al jaren in voor flexibele woningen. Deze woningen kunnen na de eerste exploitatieperiode geheel of gedeeltelijk opnieuw worden ingezet. Veel van deze projecten zijn ingegeven door het huisvestingsvraagstuk voor mensen met zorgvragen en spoedzoekers. Mensen die na een (intensieve) psychische behandeling doorstromen naar zelfstandig of begeleidend begeleid wonen.

De flexibele modules van De Meeuw geven de mogelijkheid om het zorggebouw steeds opnieuw aan te passen. Daardoor is inspelen op veranderende situaties en wensen die er op dat moment spelen veel makkelijker. Bent u op zoek naar een zorggebouw voor een langere termijn? Of weet u nog niet hoe lang u dit nodig hebt? Bekijk dan de modulaire oplossingen van De Meeuw. Ieder gebouw wordt ingericht naar die specifieke zorgvraag.

Oog op de toekomst

Met onze ruime ervaring in de modulaire bouw van tijdelijke zorghuisvesting in de GGZ adviseren we op grond van hoogwaardige kennis. Een tijdelijk zorggebouw kan bovendien voor even, maar ook semipermanent of permanent geplaatst worden. Heeft u andere wensen of mogelijkheden voor ogen? Wij denken met u mee.

Jorrit Heuts

Meer weten?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van het flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan contact met op met Jorrit Heuts.

Vraag een offerte aan