Home Markten Wonen Flexwoningen

Flexwoningen

Hoe kunnen we samen bouwen aan een toekomst waarin we zélf de ruimte bepalen met een thuis voor elke fase in ons leven?

Die vraag beantwoorden we bij De Meeuw met state of the art, modulaire bouw : ons woonlabel De Meeuw Nezzt. Wanneer het tijd is voor een andere woning, een andere ruimte, biedt het conceptueel bouwen de mogelijkheid om te veranderen. Tijdelijk wonen voor alleenstaanden, starters, gezinnen of senioren: voor iedereen zijn de woningen van De Meeuw Nezzt geschikt. En zijn de woningen niet meer nodig? Dan verhuist De Meeuw de woningen naar een andere plek of nemen we ze gedeeltelijk of in zijn geheel terug. Klaar voor een volgende bewoner en klaar voor een volgende locatie.

Flexwoningen op tijdelijke locaties

De druk op de woningmarkt is hoog. De groep mensen die op zoek is naar een sociale huurwoning is vele malen groter dan het aantal beschikbare woningen. Studenten, starters, statushouders, senioren en spoedzoekers: allemaal moeten ze lang wachten voordat ze in aanmerking komen voor een woning. Samen met de gemeentes, woningcorporaties en investeringsmaatschappijen werken De Meeuw hard aan oplossingen voor deze krapte op de woningmarkt met onze flexibele woonoplossingen van De Meeuw Nezzt. Eén van deze oplossingen zijn flexwoningen op tijdelijke locaties, waarmee de druk op de woningmarkt afneemt.

Onze werkwijze: slim en snel thuis

Flexwonen biedt letterlijk ruimte aan de veranderende vraag. Met De Meeuw Nezzt creëren we snelle, slimme en flexibele woonoplossingen, die met vaste modules vliegensvlug zijn op te bouwen en naar wens uit te voeren, in te delen en zelfs in te richten. Omdat onze huisvesting verplaatsbaar en daarmee herinzetbaar is, zijn ook onze financieringsmogelijkheden flexibel. Kopen, huren, leasen en gecombineerde financieringsmogelijkheden zijn mogelijk.

Tijdelijk en permanent

De Meeuw Nezzt realiseert tijdelijke en permanente woningen voor verschillende doelgroepen. Passende huisvesting met een visie, die tot stand komt met een ontwerp, gebaseerd op vaste modules en doordachte concepten, die snel en in goede samenwerking met woningcorporaties en gemeenten geconfigureerd worden tot plug & play-gebouwen.

Totale ontzorging

De Meeuw Nezzt gaat veel verder dan bouwen alleen. Indien gewenst begeleiden wij onze opdrachtgevers van A tot Z. Dat wil zeggen: van ontwerp tot aan vergunningsprocedure, maar ook tot en met de totale levensduur van uw woningen. Volledige ontzorging dus, want zelfs na ingebruikname zijn wij voor 24/7 service en onderhoud beschikbaar voor zolang het gebouw er staat.

Conceptboek De Meeuw Nezzt

Customer Care De Meeuw

Meer weten?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van het flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten.

Gerelateerde projecten

Stek Oost 05

Stadgenoot, Amsterdam

Stek Oost is een omgeving waar jongeren en statushouders samen bouwen aan een nieuwe toekomst. Dit doen...

Meer informatie
Stadgenoot, Amsterdam
Stek Oost is een omgeving waar jongeren en statushouders samen bouwen aan een nieuwe toekomst. Dit doen ze met elkaar in een vrijwel circulaire maar vooral veilige en prettige thuisbasis...
Meer informatie
De Meeuw de Vliert 015 web

De Vliert, 's-Hertogenbosch

In opdracht van Zayaz bouwde De Meeuw in 's Hertogenbosch 54 flexwoningen op De Vliert. Deze woningen...

Meer informatie
De Vliert, 's-Hertogenbosch
In opdracht van Zayaz bouwde De Meeuw in 's Hertogenbosch 54 flexwoningen op De Vliert. Deze woningen zijn onderdeel van een plan dat in totaal circa 500 woningen omvat op...
Meer informatie
Karmijn Amsterdam 16

De Alliantie - Karmijn

“Als je echt wilt, dan kan het. Dat hebben de Alliantie en NEZZT hier laten zien.” Woorden...

Meer informatie
De Alliantie - Karmijn
“Als je echt wilt, dan kan het. Dat hebben de Alliantie en NEZZT hier laten zien.” Woorden van wethouder Laurens Ivens van Bouwen, Wonen en Dierenwelzijn van de gemeente Amsterdam...
Meer informatie
Spark Village02 1

Spark Village - Sciencepark Amsterdam

In Amsterdam is het tekort aan woningen al jaren een groot probleem. Met name voor studenten, starters...

Meer informatie
Spark Village - Sciencepark Amsterdam
In Amsterdam is het tekort aan woningen al jaren een groot probleem. Met name voor studenten, starters en statushouders is het vinden van betaalbare huisvesting erg lastig. Om deze groepen...
Meer informatie