Home Markten Wonen Arbeidsmigranten

Arbeidsmigranten

Een goede huisvesting voor langere termijn

Een goede huisvesting is voor arbeidsmigranten van essentieel belang. De Meeuw biedt ruimte voor maatwerk met een grote diversiteit aan concepten.

Wanneer je op zoek bent naar huisvesting voor de langere termijn biedt De Meeuw modulaire huisvestingsoplossingen waarmee een volwaardig woongebouw kan worden gerealiseerd. Hiermee beschik je over een totaalconcept waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je eigen wensen en behoeftes door te voeren. Door de ruime keuze in zowel exterieur als interieur stel je samen met de ontwerpers van De Meeuw een gebouw samen dat perfect past.

Passende huisvesting bij het werk

Vanwege het flexibele en verplaatsbare karakter van onze gebouwen, is het mogelijk dat huisvesting dichtbij het werk plaatsvindt en arbeidsmigranten snel hun tijdelijke of permanente woning kunnen betrekken. Daarnaast is het mogelijk om een gebouw groter of kleiner te maken, afhankelijk van de actuele vraag naar huisvesting.

De Meeuw heeft veel ervaring met huisvesting voor arbeidsmigranten en voldoet ruim aan de eisen van de Stichting Normering Flexwonen (SNF). De SNF stelt normen op voor de kwaliteit van huisvesting van arbeidsmigranten. Het gaat dan bijvoorbeeld om ruimte, privacy, sanitair, hygiëne, veiligheid en voorzieningen.

De Meeuw, uw partner in maatwerk

Een oplossing op maat begint bij De Meeuw met het meedenken met uw situatie en uw behoeften. Vanuit onze kennis en expertise in ons vakgebied staan wij u als partner bij. Wij luisteren naar uw situatie en vragen door. Op die manier zijn wij in staat om zo efficiënt mogelijk maatwerk te leveren.

Bij De Meeuw betekent maatwerk geen extra kosten. Reden daarvoor zijn de verschillende concepten die we gebruiken. Die geven ruime mogelijkheden en ongekende flexibiliteit. Daarmee geven we altijd een oplossing die aansluit op uw wensen en op uw budget.

De Meeuw heeft veel ervaring met comfortabele huisvesting voor arbeidsmigranten en vanzelfsprekend voldoet ieder van die concepten aan de geldende SNF-normering. De SNF stelt normen op voor de kwaliteit van huisvesting van arbeidsmigranten. Het gaat dan bijvoorbeeld om ruimte, privacy, sanitair, hygiëne, veiligheid en voorzieningen. Zo krijgt u een comfortabele woonvoorziening die op alle gebieden bij u past.

Huisvesting voor uw arbeidsmigranten zoals u wilt

Een tijdelijke huisvesting kan er voor een paar maanden staan, maar ook een paar jaar of zelfs dertig jaar. In het geval van de twee laatstgenoemden hebben we het over permanente woningen die in uitvoering niet te onderscheiden zijn van traditionele bouw. En dat terwijl huisvesting van De Meeuw een veel duurzamere optie is.

U heeft in ieder concept alle flexibiliteit om de hoeveelheid eenpersoonskamers met tweepersoonsstudio’s naar behoefte in te vullen. Een luxe die bij niet-modulair - ofwel traditioneel - bouwen niet mogelijk is. Wooncomfort staat altijd voorop.

De meest eenvoudige concepten zijn functioneel. Bent u echter op zoek naar huisvesting voor de langere termijn, dan biedt De Meeuw een comfortabele voorziening waarmee een volwaardig woongebouw gerealiseerd kan worden. Daarmee beschikt u over een totaalconcept waarbij u een hoge mate van vrijheid heeft om uw wensen en eisen door te voeren. Door de ruime keuze in interieur en exterieur, ontwerpt u daarnaast samen met de ontwerpers van De Meeuw een gebouw dat perfect bij u past. Zo heeft u bijvoorbeeld ruime keuze in kleur, materiaalkeuze en afwerkingsniveau.

Huisvesting meer dan bouwen alleen

Vanzelfsprekend gaat een huisvesting verder dan het gebouw alleen. Er wonen tenslotte mensen. Dat vraagt om meer dan alleen aandacht voor de bouw. Bij De Meeuw brengen we de juiste partijen met elkaar in contact zodat niet alleen de realisatie maar ook het gebruik vlekkeloos verloopt. Daarbij kan gedacht worden aan beheerders, exploitanten en andere samenwerkingspartijen.

Brochure arbeidsmigranten

Customer Care De Meeuw

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.

Vraag een offerte aan

Gerelateerde projecten

Stek Oost 05

Stadgenoot, Amsterdam

Stek Oost is een omgeving waar jongeren en statushouders samen bouwen aan een nieuwe toekomst. Dit doen...

Meer informatie
Stadgenoot, Amsterdam
Stek Oost is een omgeving waar jongeren en statushouders samen bouwen aan een nieuwe toekomst. Dit doen ze met elkaar in een vrijwel circulaire maar vooral veilige en prettige thuisbasis...
Meer informatie
KAFRA Greenport 2

LH Greenport Sevenum

Steeds meer logistieke bedrijven kiezen ervoor om zich te vestigen in de regio rondom Greenport Venlo, waardoor...

Meer informatie
LH Greenport Sevenum
Steeds meer logistieke bedrijven kiezen ervoor om zich te vestigen in de regio rondom Greenport Venlo, waardoor de vraag naar personeel sterk toeneemt. Tegelijkertijd kampt de regio met een woningentekort...
Meer informatie
Spark Village header

Spark Village - Sciencepark Amsterdam

In Amsterdam is het tekort aan woningen al jaren een groot probleem. Met name voor studenten, starters...

Meer informatie
Spark Village - Sciencepark Amsterdam
In Amsterdam is het tekort aan woningen al jaren een groot probleem. Met name voor studenten, starters en statushouders is het vinden van betaalbare huisvesting erg lastig. Om deze groepen...
Meer informatie