Home Markten Werken Portiersloge

Portiersloge

Een gastvrij en veilig welkom met een portiersloge van De Meeuw

De Meeuw is gewend om op korte termijn portiersloges en andere gebouwen op te leveren. Ons industriële productieproces draagt bij aan een verkorte bouwtijd tot wel 50% ten opzichte van traditionele bouw. Hierdoor kun je een tijdelijke of permanente portiersloge stukken sneller in gebruik nemen en blijft de overlast tot een minimum beperkt. Een portiersloge van De Meeuw kan al in één dag geplaatst worden.

Een gastvrije en veilige portiersloge

Natuurlijk wilt u uw bezoekers altijd gastvrij ontvangen. Een portiersloge is het aangewezen middelpunt voor alle klanten en leveranciers om zich te melden of informatie in te winnen. Met een raampartij rondom houdt u toezicht op al het in- en uitgaande verkeer. De portiersloges van De Meeuw zijn altijd voorzien van slagvast glas, verlichting en verwarming en zijn zowel van buitenaf als van binnenuit afsluitbaar.

Service

Graag adviseren onze specialisten u over de beste oplossing voor uw probleem en situatie. Hierbij houden we rekening met verschillende factoren, zoals gebruiksduur, wensen en branche specifieke eisen. De Meeuw is een full-service dienstverlener. Het gebouw wordt turnkey opgeleverd en wij nemen uw de zorg voor transport, montage, onderhoud en eventuele demontage volledig uit handen. De serviceafdeling van De Meeuw biedt de zekerheid dat de portiersloge in optimale conditie blijft tijdens de gehele gebruiksperiode.

Een interieur dat aansluit op jouw wensen


Het is mogelijk om de portiersloge te voorzien van een besturingssysteem om bijgeleverde slagbomen te hanteren. Een degelijk camerasysteem mag in veel gevallen ook niet ontbreken. Een verhoogde vloer zorgt ervoor dat de portier en gasten met elkaar op ooghoogte spreken.


In het interieur van de portiersloge ontbreekt het ook aan niets. Standaardlevering vindt plaats inclusief sanitair, pantry en keukenblok. Daarnaast kiest u optioneel voor een volledig met meubilair ingericht gebouw.


De Meeuw biedt bovendien modulaire, in grootte aanpasbare oplossingen. Met onze concepten sluiten we naadloos aan bij uw specifieke wensen. Gebruikt u de portiersloge ook voor ontvangst of voorlichting? Geen probleem, wij leveren uw portiersloge in dat geval inclusief een welkomst- en instructieruimte.

Een verkorte bouwtijd

Ons industriële productieproces bij De Meeuw draagt bij aan een verkorte bouwtijd tot wel 50% ten opzichte van traditionele bouw. Hierdoor kunt u een tijdelijke of permanente portiersloge veel sneller in gebruik nemen en blijft de overlast, ook voor de omgeving, tot een minimum beperkt.

Persoonlijke service

Graag adviseren onze specialisten u over de beste oplossing voor uw probleem en uw situatie. Hierbij houden we rekening met verschillende factoren, zoals gebruiksduur, wensen en branche specifieke eisen. Bij ons is namelijk alle ruimte voor maatwerk.

De Meeuw is een fullservice dienstverlener. Het gebouw wordt turnkey opgeleverd en wij nemen u de zorg voor transport, montage, onderhoud en eventuele demontage volledig uit handen. De serviceafdeling biedt u de zekerheid dat de portiersloge in optimale conditie blijft tijdens de gehele gebruiksperiode.

Vraag een offerte aan

Customer Care De Meeuw

Meer weten?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten.

Gerelateerde projecten

Damen Vlissingen 2

Damen Naval, Vlissingen

In opdracht van Damen Naval in Vlissingen verzorgde De Meeuw de productie en montage van gebouw A...

Meer informatie
Damen Naval, Vlissingen
In opdracht van Damen Naval in Vlissingen verzorgde De Meeuw de productie en montage van gebouw A, B en C, respectievelijk een kantooraccommodatie, een kantine, een kleedruimte en portiersgebouw. Het...
Meer informatie
Connexxion Haarlem Zijaanzicht

Connexxion, Haarlem

De samenwerking met Connexxion - één van de grootste mobiliteitsbedrijven van ons land en onderdeel van Transdev...

Meer informatie
Connexxion, Haarlem
De samenwerking met Connexxion - één van de grootste mobiliteitsbedrijven van ons land en onderdeel van Transdev Nederland – leidde tot alweer de derde tijdelijke huisvesting die De Meeuw voor...
Meer informatie
Vital Amstelveen zijaanzicht rechts

Vital/GVB, Amstelveen

Aan het eindpunt van tram 25 te Amstelveen ligt het nieuwe permanente dienstgebouw van GVB. GVB verzorgt...

Meer informatie
Vital/GVB, Amstelveen
Aan het eindpunt van tram 25 te Amstelveen ligt het nieuwe permanente dienstgebouw van GVB. GVB verzorgt het openbaar vervoer in en om Amsterdam, waaronder ook 2 lijnen in Amstelveen...
Meer informatie
NS Zutphen 10

NS Zutphen

Op het rangeerterrein van de NS in Zutphen was NedTrain op zoek naar een kantoorgebouw om haar...

Meer informatie
NS Zutphen
Op het rangeerterrein van de NS in Zutphen was NedTrain op zoek naar een kantoorgebouw om haar personeel te huisvesten. Voorafgaand aan het project heeft de opdrachtgever een aanbesteding uitgeschreven...
Meer informatie