Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Arbeidsmigranten 01

Een goede huisvesting voor arbeidsmigranten

Een goede huisvesting is voor arbeidsmigranten van essentieel belang. De Meeuw biedt ruimte voor passend maatwerk met een diversiteit aan concepten.

Tijdelijke huisvesting: een structurele oplossing

Het toenemende aantal arbeidsmigranten zorgt voor een stijgende vraag naar geschikte tijdelijke huisvesting. Voor de medewerker en de omgeving is het dan ook van belang dat huisvesting goed wordt geregeld. Daarom biedt De Meeuw betaalbare, betrouwbare en veilige huisvestingsoplossingen. Daarmee bieden we een structurele oplossing.

De Meeuw: uw partner in maatwerk


Een oplossing op maat begint bij De Meeuw met het meedenken met uw situatie en uw behoeften. Vanuit onze kennis en expertise in ons vakgebied staan wij u als partner bij. Wij luisteren naar uw situatie en vragen door. Op die manier zijn wij in staat om zo efficiënt mogelijk maatwerk te leveren.


Bij De Meeuw betekent maatwerk geen extra kosten. Reden daarvoor zijn de verschillende concepten die we gebruiken. Die geven ruime mogelijkheden en ongekende flexibiliteit. Daarmee geven we altijd een oplossing die aansluit op uw wensen en op uw budget.


De Meeuw heeft veel ervaring met comfortabele huisvesting voor arbeidsmigranten en vanzelfsprekend voldoet ieder van die concepten aan de geldende SNF-normering. De SNF stelt normen op voor de kwaliteit van huisvesting van arbeidsmigranten. Het gaat dan bijvoorbeeld om ruimte, privacy, sanitair, hygiëne, veiligheid en voorzieningen. Zo krijgt u een comfortabele woonvoorziening die op alle gebieden bij u past.


Huisvesting voor uw arbeidsmigranten zoals u wilt

Een tijdelijke huisvesting kan er voor een paar maanden staan, maar ook een paar jaar of zelfs dertig jaar. In het geval van de twee laatstgenoemden hebben we het over permanente woningen die in uitvoering niet te onderscheiden zijn van traditionele bouw. En dat terwijl huisvesting van De Meeuw een veel duurzamere optie is.

U heeft in ieder concept alle flexibiliteit om de hoeveelheid eenpersoonskamers met tweepersoonsstudio’s naar behoefte in te vullen. Een luxe die bij niet-modulair - ofwel traditioneel - bouwen niet mogelijk is. Wooncomfort staat altijd voorop.

De meest eenvoudige concepten zijn functioneel. Bent u echter op zoek naar huisvesting voor de langere termijn, dan biedt De Meeuw een comfortabele voorziening waarmee een volwaardig woongebouw gerealiseerd kan worden. Daarmee beschikt u over een totaalconcept waarbij u een hoge mate van vrijheid heeft om uw wensen en eisen door te voeren. Door de ruime keuze in interieur en exterieur, ontwerpt u daarnaast samen met de ontwerpers van De Meeuw een gebouw dat perfect bij u past. Zo heeft u bijvoorbeeld ruime keuze in kleur, materiaalkeuze en afwerkingsniveau.

Passende huisvesting bij het werk

Huisvesting van De Meeuw staat er binnen een mum van tijd. Dat is wel zo prettig. In de meeste gevallen neemt de aanvraag van vergunningen al genoeg tijd in beslag. Zijn die eenmaal afgevinkt, kunnen arbeidsmigranten dus snel hun tijdelijke of permanente woning betrekken. Zo is de met zorg samengestelde huisvesting snel en praktisch geplaatst.

Gebouwen van De Meeuw hebben naast hun flexibele karakter ook een verplaatsbaar karakter. Dat maakt het mogelijk dat huisvesting dicht bij het werk plaatsvindt. Transport is dan niet of minder nodig. Aangezien de vraag voor huisvesting voor arbeidsmigranten in alle regio’s prangend is, vraagt diezelfde huisvesting om aandacht voor de omgeving. Bovendien is het mogelijk om een gebouw groter of kleiner te maken, afhankelijk van de actuele vraag naar huisvesting.

Huisvesting meer dan bouwen alleen

Vanzelfsprekend gaat een huisvesting verder dan het gebouw alleen. Er wonen tenslotte mensen. Dat vraagt om meer dan alleen aandacht voor de bouw. Bij De Meeuw brengen we de juiste partijen met elkaar in contact zodat niet alleen de realisatie maar ook het gebruik vlekkeloos verloopt. Daarbij kan gedacht worden aan beheerders, exploitanten en andere samenwerkingspartijen.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
général NL

MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.