Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Kafra Greenport 06

Arbeidsmigranten hotel

In Nederland verblijven ruim 400.000 arbeidsmigranten uit Oost-, Midden- en Zuid-Europa (EU-arbeidsmigranten). Volgens onderzoek van Stichting Normering Flexwonen (2019) is het tekort aan woningen voor arbeidsmigranten de afgelopen jaren opgelopen tot 150.000.
De verwachting is dat de vraag naar (tijdelijke) woonruimte voor deze groep de komende jaren blijft. Arbeidsmigranten hebben geen tijd om lang te wachten op een woning en/of geen geld voor dure woonoplossingen, maar hebben wel een urgente behoefte. Voor henzelf, maar ook voor hun omgeving, is het dan ook van belang dat hun huisvesting goed wordt geregeld.

KWALITATIEVE HUISVESTING VOOR DE LANGERE TERMIJN

Wanneer u op zoek bent naar huisvesting voor de langere termijn biedt DE MEEUW een comfortabele voorziening waarmee een volwaardig woongebouw gerealiseerd kan worden.

Hiermee beschikt u over een totaalconcept waarbij u een hoge mate van vrijheid heeft om uw wensen en eisen door te voeren. Door de ruime keuze in interieur en exterieur, ontwerpt u samen met de ontwerpers van DE MEEUW een gebouw dat perfect bij u past.

PASSENDE HUISVESTING BIJ HET WERK

Vanwege het flexibele en verplaatsbare karakter van onze gebouwen, is het mogelijk dat huisvesting dichtbij het werk plaatsvindt en arbeidsmigranten snel hun tijdelijke of permanente woning kunnen betrekken. Daarnaast is het mogelijk om een gebouw groter of kleiner te maken, afhankelijk van de actuele vraag naar huisvesting.

DE MEEUW heeft veel ervaring met huisvesting voor arbeidsmigranten en voldoet ruim aan de eisen van de Stichting Normering Flexwonen (SNF). De SNF stelt normen op voor de kwaliteit van huisvesting van arbeidsmigranten. Het gaat dan bijvoorbeeld om ruimte, privacy, sanitair, hygiëne, veiligheid en voorzieningen.
VRAAG EEN OFFERTE AAN
général NL

MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.