Station

Hoogwaardige en passende oplossingen voor tijdelijke stations en stationsfaciliteiten

Reizigers op een goede manier blijven ontvangen. Daar moet een station altijd aan voldoen. Als er een verbouwing gaande is, maar ook in het geval van bijvoorbeeld calamiteiten als brand en waterschade is het belangrijk om het station zo snel mogelijk weer te openen. De Meeuw biedt hoogwaardige en passende oplossingen voor tijdelijk stations en stationsfaciliteiten zoals shops en kantoren.

Een station staat er zo

De Meeuw is voorkeursleverancier van ProRail en NS. Dat is natuurlijk niet voor niets zo. Wij zijn snel inzetbaar en bovendien zijn onze medewerkers bekend met werken nabij het spoor. Ook werken wij altijd veilig. Als gevolg van onze flexibiliteit en snelheid is het station binnen no-time weer in gebruik. Met andere woorden: overlast wordt op die manier zo veel mogelijk beperkt.

Ruimte voor reizigers

Of het nu gaat om een extra stationswinkel voor enkele weken of om een totaaloplossing voor een station dat open moet blijven tijdens een grootschalige verbouwing. De Meeuw heeft voor elk huisvestingsvraagstuk een oplossing. Daarbij komt een ruime keuze aan kleurgebruik, afwerkingsniveau en materiaaltoepassingen. Ook de voorzieningen voor retail, loketten en roltrappen naar de perrons nemen we in het ontwerp mee. Zo ben je er zeker van dat de stationslocatie de uitstraling heeft die jij wenst. Want wij begrijpen hoe belangrijk het is dat het station snel en compleet wordt gerealiseerd.

Elk gebouw verdient service

Voor storingsmeldingen of een reparatieverzoek kun je contact opnemen met de serviceafdeling van De Meeuw. Onze medewerkers staan graag voor je klaar zodat als er iets is, je meteen hulp krijgt. Voor een storingsmelding zijn wij telefonisch 24-uur per dag bereikbaar. Je storing lossen wij snel en adequaat op. Lees er hier meer over.

Customer Care De Meeuw

Meer weten?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van het flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten.

Gerelateerde projecten

Damen Vlissingen 2

Damen Naval, Vlissingen

In opdracht van Damen Naval in Vlissingen verzorgde De Meeuw de productie en montage van gebouw A...

Meer informatie
Damen Naval, Vlissingen
In opdracht van Damen Naval in Vlissingen verzorgde De Meeuw de productie en montage van gebouw A, B en C, respectievelijk een kantooraccommodatie, een kantine, een kleedruimte en portiersgebouw. Het...
Meer informatie
Connexxion Haarlem Zijaanzicht

Connexxion, Haarlem

De samenwerking met Connexxion - één van de grootste mobiliteitsbedrijven van ons land en onderdeel van Transdev...

Meer informatie
Connexxion, Haarlem
De samenwerking met Connexxion - één van de grootste mobiliteitsbedrijven van ons land en onderdeel van Transdev Nederland – leidde tot alweer de derde tijdelijke huisvesting die De Meeuw voor...
Meer informatie

Vraag een offerte aan