Home Markten Overheid Jongerencentrum

Jongerencentrum

Een jongerencentrum van De Meeuw biedt alle ruimte voor de jeugd én beperkt overlast voor de omgeving. Snel en circulair.

Op zoek naar een een prettige ontmoetingsplek waar jongeren samen kunnen komen? Met het Mobiele Jongerencentrum geeft De Meeuw als enige aanbieder in Nederland invulling aan deze behoefte.

EEN VERPLAATSBAAR JONGERENCENTRUM

Het Mobiele Jongerencentrum is een aantrekkelijke investering voor gemeenten, omdat het passend is in te richten en uit te breiden, snel te realiseren is en eenvoudig kan worden verplaatst. Het Mobiele Jongerencentrum van De Meeuw is ontwikkeld in samenwerking met Stichting Tavenu en partijen gespecialiseerd op het gebied van luchtbehandeling, interieur en geluid. Vandaar dat ieder jongerencentrum tot in de puntjes is verzorgd en er alle ruimte is voor de jeugd.

Voordelen

Jeugdige uitstraling ontwerp
Flexibel in te richten en uit te breiden
Veel aandacht voor eigen ruimte voor jongeren, geluidsisolatie, robuustheid en huiselijkheid
Duurzaam gebouwd volgens wettelijke richtlijnen
Compleet gebouw, inclusief luchtbehandeling, installaties, geluidsisolatie en interieur
Snelle levering en plaatsing
Flexibele financieringsmogelijkheden

Ruimte voor de jeugd

Huisvestingsoplossingen voor jongerencentra zijn maatwerk. Bij de inrichting van het MJC staat de wereld van de jongere centraal. Bovendien biedt De Meeuw een ruime keuze qua kleurgebruik, afwerkingsniveau en materiaaltoepassing. Zo krijgt elk jongerencentrum een eigen identiteit en voelen jongeren én begeleiders zich op hun gemak. Om overlast te beperken, voldoet de geluidsisolatie aan de hoogste eisen. Daarmee zijn de jongerencentra van De Meeuw uniek in hun soort. Zelfs een extra concertzaal in het jongerencentrum behoort tot de opties!

Geen concessies aan duurzaamheid; ook niet bij uw jongerencentrum

Met een jongerencentrum van De Meeuw kiest u ook voor een duurzame en circulaire optie. Want de modulaire aanpak van De Meeuw biedt alle ruimte voor veranderende wensen en behoeften zoals bijvoorbeeld krimp of juist uitbreiding. Ook zorgt die modulaire aanpak voor tot wel 55% minder milieubelasting dan traditionele bouw. Dat komt doordat de bouw onder geconditioneerde omstandigheden in de fabriek plaatsvindt met zo veel mogelijk herbruikbare grondstoffen. Eenmaal op de bouwplaats sluiten we het jongerencentrum alleen nog aan op riolering, elektriciteit en water. De overlast rond de bouwplaats is dan ook tot een minimum beperkt. Lees hier meer over onze aanpak van modulaire bouw en circulair bouwen.

Customer Care De Meeuw

Meer weten?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden voor uw situatie? Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie en advies.