Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Stemlokaal 01 1

Stemlokaal

Er gaan stemmen op om de verkiezingen uit te stellen - één op de acht kiezers wil dat – maar de meeste kiezers (78%) willen dat de Tweede Kamerverkiezingen op 15, 16 en 17 maart a.s. gewoon doorgaan. Maar als er in maart wordt gestemd, is het duidelijk dat dit corona-proof moet gebeuren en dit is lang niet overal mogelijk. De Meeuw heeft hier een prima oplossing voor. Helemaal Covid-bestendig en uit voorraad leverbaar!

DE MEEUW GEEFT DE RUIMTE AAN DEMOCRATIE

Stemlokalen moeten zo ingericht worden dat kiezers en stembureauleden 1,5 meter afstand kunnen houden. Daarnaast adviseert het RIVM beschermingsmiddelen, zoals ‘kuchschermen’ voor stembureauleden en middelen om stemhokjes, potloden etc. gedurende de dag te reinigen. Ook komt er een apart stembureaulid in elk stemlokaal die kijkt of het niet te druk wordt en die, als dat nodig is, vraagt om de regels op te volgen. Omstandigheden waarbij een groot aantal gebruikelijke stemlokalen afvallen.

Alternatieve stemlocaties

Gemeenten zullen dus op zoek moeten naar alternatieve stemlocaties en die heeft De Meeuw klaarstaan. Een gegeven waarmee de gemeenten Tilburg en ’s-Hertogenbosch al hun voordeel deden. De Meeuw biedt corona-proof stemlokalen die financieel aantrekkelijk zijn en snel te realiseren. Met een grote verscheidenheid aan standaard typen, afmetingen en uitvoeringen, die de vrijheid geeft stemlokalen op maat te creëren. Bovendien is het met onze bouwsystemen mogelijk een tijdelijke voorziening volledig flexibel in te richten. Onze stemlokalen zijn ook nog eens uit voorraad leverbaar én eenvoudig te plaatsen.

Optionele uitbreidingen

Stemlocaties van De Meeuw zijn standaard voorzien van elektrische verwarming, verlichting, vinyl vloerbedekking en slagvast glas aan de buitenzijde. Optionele uitbreidingen zijn uiteraard ook leverbaar. Bovendien kun je het stemlokaal inrichten met een compleet pakket aan meubilair of voorzieningen. Heeft uw dorp, stad of gemeente nog geen passend verkiezingsalternatief gevonden? Denk dan aan de tijdelijke stemlokalen van De Meeuw en geef onze democratie de ruimte!

Stembureau Den Bosch 01

Interesse in een Stemlokaal?

Download hier de digitale flyer van het stemlokaal.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
général NL

MEER INFORMATIE?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten.