Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Stemlokaal

Zijn er gemeenteraadsverkiezingen of Tweede Kamerverkiezingen, dan zit geef je met de tijdelijke stemlokalen van De Meeuw alle ruimte voor de democratie.! Met de tijdelijke stemlokalen van De Meeuw ben je in staat om snel en op de gewenste plaatsen een voorziening te creëren waar gestemd kan worden. De gemeentes Tilburg en 's-Hertogenbosch gingen je al voor.

RUIMTE VOOR DE DEMOCRATIE

De Meeuw biedt oplossingen die aansluiten bij jouw wensen en passen bij het beschikbare budget. Onze bouwsystemen bieden de mogelijkheid om een tijdelijke voorziening volledig flexibel in te richten. Een grote verscheidenheid aan standaard typen, afmetingen en uitvoeringen geven de vrijheid om een stemlokaal op maat te creëren. Onze stemlokalen zijn uit voorraad leverbaar en eenvoudig te plaatsen. Standaard is deze oplossing voorzien van elektrische verwarming, verlichting, vinyl vloerbedekking en slagvast glas aan de buitenzijde. Optionele uitbreidingen zijn uiteraard ook leverbaar. Bovendien kun je het stemlokaal inrichten met een compleet pakket aan meubilair of voorzieningen.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

MEER INFORMATIE?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten.