Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Centraal Station Rotterdam 14

Station

Reizigers op een goede manier blijven ontvangen. Daar moet een station altijd aan voldoen. Als er een verbouwing gaande is, maar ook in het geval van bijvoorbeeld calamiteiten als brand en waterschade is het belangrijk om het station zo snel mogelijk weer te openen. De Meeuw biedt hoogwaardige en passende oplossingen voor tijdelijk stations en stationsfaciliteiten zoals shops en kantoren.

Voordelen

  • Architectonisch ontwerp
  • Toegankelijkheid/beschikbaarheid diensten gedurende werkzaamheden
  • Klein- en grootschalige accommodaties mogelijk
  • Flexibel in te richten
  • Veel aandacht voor toegankelijkheid, verkeersstromen en inrichting
  • Specialistische kennis over verkeersstromen
  • Snelle levering en plaatsing
  • Flexibele financieringsmogelijkheden

EEN STATION STAAT ER ZO

De Meeuw is voorkeursleverancier van ProRail en NS. Dat is natuurlijk niet voor niets zo. Wij zijn snel inzetbaar en bovendien zijn onze medewerkers bekend met werken nabij het spoor. Ook werken wij altijd veilig. Als gevolg van onze flexibiliteit en snelheid is het station binnen no-time weer in gebruik. Met andere woorden: overlast wordt op die manier zo veel mogelijk beperkt.

RUIMTE VOOR REIZIGERS

Of het nu gaat om een extra stationswinkel voor enkele weken of om een totaaloplossing voor een station dat open moet blijven tijdens een grootschalige verbouwing. De Meeuw heeft voor elk huisvestingsvraagstuk een oplossing. Daarbij komt een ruime keuze aan kleurgebruik, afwerkingsniveau en materiaaltoepassingen. Ook de voorzieningen voor retail, loketten en roltrappen naar de perrons nemen we in het ontwerp mee. Zo ben je er zeker van dat de stationslocatie de uitstraling heeft die jij wenst. Want wij begrijpen hoe belangrijk het is dat het station snel en compleet wordt gerealiseerd.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
général NL

MEER WETEN?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van het flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten.