Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Mondo minerals 037

Kantoor

Op zoek naar een tijdelijke uitbreiding van uw kantoor of kantoorruimte als overheidsinstantie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren én plaatsen snel; direct uit voorraad.

EEN ANDERE KIJK OP UW KANTOOR

Met een modulaire kantoor van De Meeuw biedt u ruimte aan verandering en aan wisselende behoeften en eisen die u aan het gebouw stelt. Zo speelt u met uw kantoor voor uw overheidsinstantie bijvoorbeeld eenvoudig in op fluctuerende gebruikersaantallen. Minder als de meeste medewerkers bijvoorbeeld thuis aan het werk zijn of in de toekomst weer meer, als u meer medewerkers aantrekt om samen te werken aan uw doelen. Wat uw wensen of eisen straks ook zijn: met een kantoor van De Meeuw bent u daarop voorbereid.

SNEL EEN TIJDELIJK KANTOOR

Een tijdelijke huisvesting als uw eigen kantoor wordt verbouwd of kies De Meeuw als duurzaam, circulair kantoor dat helemaal klaar is voor de toekomst. Wat u ook nodig heeft en kiest: bij de Meeuw staat uw (extra) ruimte er binnen een mum van tijd. Bij (tijdelijke) uitbreiding zorgen we daarnaast voor naadloze aansluiting op bestaande bebouwing. Bovendien zorgen we altijd voor een gezond leef- en werkklimaat zodat uw personeel comfortabel en aangenaam aan de slag kan.

SAMEN WERKEN AAN DE TOEKOMST

Een duurzamere wereld: daar werken we met zijn allen naartoe. En er is geen betere plek dat te doen dan in een duurzaam gebouw. Hoe groot of klein dat ook is. Daarbij is te denken aan 18m2, maar ook aan 18.000m2. Ieder gebouw is maatwerk. Hoog-of laagbouw, kantoortuinen, gangen met gescheiden ruimtes: het is allemaal mogelijk. Door middel van dat maatwerk en de ruime keuze in afwerking, kleurgebruik en materiaalkeuze krijgt uw kantoor de uitstraling die u wilt. De uitstraling die bij u past.

général NL

MEER WETEN?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten.