Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Jongerencentrum leerdam 04

Jongerencentrum

Op zoek naar een een prettige ontmoetingsplek waar jongen samen kunnen komen? Met het Mobiele Jongerencentrum geeft De Meeuw als enige aanbieder in Nederland invulling aan deze behoefte.

EEN VERPLAATSBAAR JONGERENCENTRUM

Het Mobiele Jongerencentrum is een aantrekkelijke investering voor gemeenten, omdat het passend is in te richten en uit te breiden, snel te realiseren is en eenvoudig kan worden verplaatst. Het Mobiele Jongerencentrum van De Meeuw is ontwikkeling in samenwerking met Stichting Tavenu en partijen gespecialiseerd op het gebied van luchtbehandeling, interieur en geluid. Vandaar dat ieder jongerencentrum tot in de puntjes is verzorgd en er alle ruimte is voor de jeugd.

Voordelen

  • Jeugdige uitstraling ontwerp
  • Flexibel in te richten en uit te breiden
  • Veel aandacht voor eigen ruimte voor jongeren, geluidsisolatie, robuustheid en huiselijkheid
  • Duurzaam gebouwd volgens wettelijke richtlijnen
  • Compleet gebouw, inclusief luchtbehandeling, installaties, geluidsisolatie en interieur
  • Snelle levering en plaatsing
  • Flexibele financieringsmogelijkheden

RUIMTE VOOR DE JEUGD

Huisvestingsoplossingen voor jongerencentra zijn maatwerk. Bij de inrichting van het MJC staat de wereld van de jongere centraal. Bovendien biedt De Meeuw een ruime keuze qua kleurgebruik, afwerkingsniveau en materiaaltoepassing. Zo krijg elk jongerencentrum een eigen identiteit en voelen jongeren én begeleiders zich op hun gemak. Om overlast te beperken, voldoet de geluidsisolatie aan de hoogste eisen. Daarmee zijn de jongerencentra van De Meeuw uniek in hun soort. Zelfs een extra concertzaal in het jongerencentrum behoort tot de opties!

GEEN CONCESSIES AAN DUURZAAMHEID; OOK NIET BIJ UW JONGERENCENTRUM

Met een jongerencentrum van De Meeuw kiest u ook voor een duurzame ene circulaire optie. Want de modulaire aanpak van De Meeuw biedt niet alle ruimte voor veranderende wensen en behoeften zoals bijvoorbeeld krimp of juist uitbreiding. Maar die modulaire aanpak zorgt voor tot wel 55% minder milieubelasting dan traditionele bouw. Dat komt doordat de bouw onder geconditioneerde omstandigheden in de fabriek plaatsvindt met zo veel mogelijk herbruikbare grondstoffen. Eenmaal op de bouwplaats wordt het jongerencentrum alleen nog aangesloten op riolering, elektriciteit en water. De overlast rond de bouwplaats is dan ook tot een minimum beperkt. Lees hier meer over onze aanpak van modulaire bouw en circulair bouwen.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
général NL

MEER WETEN?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten.