Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Jongerencentrum leerdam 04

Jongerencentrum

Op zoek naar een prettige ontmoetingsplek waar jongeren samen kunnen komen? Met het Mobiele Jongeren Centrum (MJC) geeft De Meeuw als enige aanbieder in Nederland invulling aan deze behoefte. Het MJC is een aantrekkelijke investering voor gemeenten, omdat het passend is in te richten en uit te breiden, snel te realiseren is en eenvoudig kan worden verplaatst. Het MJC van De Meeuw is ontwikkeld in samenwerking met Stichting Tavenu en partijen gespecialiseerd op het gebied van luchtbehandeling, interieur en geluid.

Voordelen

  • Jeugdige uitstraling ontwerp
  • Flexibel in te richten en uit te breiden
  • Veel aandacht voor eigen ruimte voor jongeren, geluidsisolatie, robuustheid en huiselijkheid
  • Duurzaam gebouwd volgens wettelijke richtlijnen
  • Compleet gebouw, inclusief luchtbehandeling, installaties, geluidsisolatie en interieur
  • Snelle levering en plaatsing
  • Flexibele financieringsmogelijkheden

RUIMTE VOOR DE JEUGD

Huisvestingsoplossingen voor jongerencentra zijn maatwerk. Bij de inrichting van het MJC staat de wereld van de jongere centraal. Daarnaast biedt De Meeuw een zeer ruime keuze qua kleurgebruik, afwerkingsniveau en materiaaltoepassing. Zo krijgt elk jongerencentrum een eigen identiteit en voelen jongeren én begeleiders zich op hun gemak. Om overlast te beperken, voldoet de geluidsisolatie aan de hoogste eisen en is daarmee uniek in zijn soort. Een extra concertzaal in het jongerencentrum behoort zelfs tot de opties!

VRAAG EEN OFFERTE AAN
général NL

MEER WETEN?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten.