Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Fontys eindhoven 07

Noodlokalen

Bent u op zoek naar een tijdelijke uitbreiding van uw school of heeft er een calamiteit plaatsgevonden? De Meeuw levert én plaatst noodlokalen snel; direct uit voorraad.

Ruimte voor voldoende capaciteit

Jaarlijks hebben veel scholen behoefte aan extra klaslokalen. Dat is bijvoorbeeld het geval als een school tijdelijk meer leerlingen krijgt vanwege een fusie. De Meeuw levert jaarlijks aan ruim 50 instellingen een tijdelijk schoolgebouw, noodlokalen of een uitbreiding van het bestaande schoolgebouw om het groeiende aantal leerlingen te huisvesten.

Met noodlokalen van De Meeuw bent u verzekerd van voldoende ruimte. Want wij leveren snel een hoogwaardige oplossing waarmee we uw capaciteitsbehoefte beantwoorden. Zodoende hoeft u zich nooit meer druk te maken over voldoende ruimte en kunnen leerlingen zich optimaal blijven ontwikkelen.

UW NOODLOKALEN SNEL GELEVERD

Krijgt u binnenkort te maken met een groeiend aantal leerlingen? Wordt uw school gerenoveerd of bent u op zoek naar overbrugging in aanloop naar nieuwbouw? Een acute behoefte aan noodlokalen vraagt om een snelle aanpak. Wij leveren een groot deel van het assortiment direct uit voorraad. Dat maakt De Meeuw een flexibele partner die direct invulling geeft aan uw ruimtebehoeften. De Meeuw is ervaringsdeskundig in onderwijs en kinderopvang. Wij weten aan welke eisen een modern onderwijsgebouw moet voldoen. Bovendien bieden wij een naadloze integratie met het bestaande gebouw.STANDAARD COMPLEET

De Meeuw besteedt volop aandacht aan luchtkwaliteit en een gezond leef- en leerklimaat. Ook zorgen grote raampartijen voor voldoende daglicht. Al onze noodlokalen worden geleverd inclusief vloerbedekking, verlichting, verwarming en indien nodig kindveilige wandcontactdozen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor meer luxe. Zo is er een optieprogramma voor onder andere sanitair, een ventilatiesysteem, airconditioning en (elektrische) zonwering.

Naast noodlokalen is De Meeuw ook uw partner als u op zoek bent naar een (semi)permanent schoolgebouw . Een schoolgebouw dat alle ruimte biedt aan veranderingen in het onderwijs en de omgeving. Lees er hier meer over.


VRAAG EEN OFFERTE AAN
général NL

BINNEN 3 MINUTEN JE ONTWERP EN OFFERTE OP MAAT

"Het is nu nog makkelijker om snel een ontwerp en offerte op maat te ontvangen van je tijdelijke schoolgebouw. Met onze Building Configurator stellen we een school samen op basis van jouw situatie en behoefte. En ontvang je direct een ontwerp en indicatieve offerte.”

RUUD VAN HEERBEEK