Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Kbs de heeswijk montfoort klaslokaal

Kinderdagverblijf

De juiste ruimte voor kinderopvang begint bij De Meeuw. Eenvoudig aan te passen aan het aantal kinderen. Permanent uitbreiden, tijdelijk inkrimpen en zelfs verhuizen behoren tot de mogelijkheden. De kinderen komen volledig tot hun recht in een stimulerende omgeving waar ze kunnen spelen, slapen, eten en leren.

De Meeuw bouwt en ontwerpt het kinderdagverblijf volgens de wensen en eisen die jij daaraan stelt. Kiest je voor hoog- of laagbouw? Wil je een overdekte veranda of een aparte kantoorruimte? Ook kleurgebruik, afwerkingsniveau en materiaaltoepassing kun je afstemmen op het niveau en de ontwikkeling van de kinderen.

RUIMTE VOOR EEN GOEDE ONTWIKKELING

Huisvestingsoplossingen voor kinderopvang van De Meeuw zijn maatwerk, en gebouwd volgens de wettelijke voorschriften. Vaak gaan we daarin nog een stapje verder. Denk aan ramen op de juiste hoogte, vloerverwarming, goede ventilatie, prettige akoestiek, kindveiligheid en voldoende licht. Zelfs voor de inrichting van het kinderdagverblijf kun je vertrouwen op De Meeuw.

Voordelen

  • Kindvriendelijke uitstraling en functioneel ruimtegebruik
  • Veel aandacht voor veiligheid en comfort
  • Complete huisvesting inclusief vloerverwarming, vloerbedekking, verlichting, installaties en keukenblok
  • Snelle levering en plaatsing
  • Flexibele financieringsmogelijkheden
  • Oplossing die aansluit bij de exploitatie van uw kinderopvang
VRAAG EEN OFFERTE AAN
général NL

MEER WETEN?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van het bouwen van een kinderdagverblijf met De Meeuw? Download dan onze brochure voor het onderwijs, of neem direct contact op met één van onze specialisten.