Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Kbs de heeswijk 03

Kinderdagverblijf

De juiste ruimte voor een kinderdagverblijf begint bij De Meeuw. Omdat we modulair bouwen is uw kinderdagverblijf makkelijk aan te passen aan het aantal kinderen. Dat betekent dat permanent uitbreiden, tijdelijk inkrimpen en zelfs verhuizen tot de mogelijkheden behoren. De kinderen komen helemaal tot hun recht in een stimulerende omgeving waar ze kunnen slapen, eten, leren en spelen.

Een kinderdagverblijf voor iedereen

De Meeuw bouwt en ontwerpt het kinderdagverblijf volgens de wensen en eisen die u daaraan stelt. Kiest u bijvoorbeeld voor hoog- of laagbouw? Of wilt u een overdekte veranda of een aparte kantoorruimte? Daarnaast stemmen we ook kleurgebruik, afwerkingsniveau en materiaaltoepassing af op het niveau en de ontwikkeling van de kinderen. Hieruit volgt een omgeving die past bij de pedagogisch medewerkers en bij de kinderen. Een kinderdagverblijf waar iedereen graag is.

Voordelen

  • Kindvriendelijke uitstraling en functioneel ruimtegebruik
  • Veel aandacht voor veiligheid en comfort
  • Complete huisvesting inclusief vloerverwarming, vloerbedekking, verlichting, installaties en keukenblok
  • Snelle levering en plaatsing
  • Flexibele financieringsmogelijkheden
  • Oplossing die aansluit bij de exploitatie van uw kinderopvang

RUIMTE VOOR EEN GOEDE ONTWIKKELING

Huisvestingsoplossingen voor kinderopvang van De Meeuw zijn maatwerk. Wij bouwen altijd volgens de wettelijke voorschriften, denk aan de bouwbesluit en GGD eisen. Maar daarin gaan we vaak nog een stapje verder. Denk aan bijvoorbeeld ramen op de juiste hoogte, vloerverwarming, goede ventilatie, prettige akoestiek, kindveiligheid en voldoende licht. Ook voor de inrichting van het kinderdagverblijf kunt u vertrouwen op De Meeuw.

SNEL INZETBAAR

De Meeuw biedt totaaloplossingen in onderwijs en kinderopvang die snel inzetbaar zijn. Wij ondersteunen u gedurende het hele huisvestingstraject: van ontwerp tot exploitatie en onderhoud. Onze specialisten houden rekening met de gebruiksduur maar ook met de gebruiksintensiteit van het kinderdagverblijf in combinatie met de specifieke wensen en eisen op het gebied van comfort, veiligheid en functionaliteit. Daarmee biedt het gebouw altijd de ruimte om te voldoend aan de vraag die er speelt.

Bekijk hier de mogelijkheden voor (basis)scholen, kindcentra en noodlokalen.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
général NL

MEER WETEN?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van het bouwen van een kinderdagverblijf met De Meeuw? Download dan onze brochure voor het onderwijs, of neem direct contact op met één van onze specialisten.