Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Kbs de heeswijk 02

Kindcentrum

De juiste ruimte voor een kindcentrum begint bij De Meeuw. Eenvoudig aan te passen aan het aantal kinderen. Permanent uitbreiden, tijdelijk inkrimpen en zelfs verhuizen behoren tot de mogelijkheden. De kinderen komen volledig tot hun recht in een stimulerende omgeving waar ze kunnen spelen, slapen, eten en leren.

Voordelen

  • • Architectonisch ontworpen
  • • Snel en flexibel geleverd
  • • Duurzaam en circulair
  • • Een warme en fijne plek om te ontwikkelen en op te groeien

HUISVESTING VAN HET KINDCENTRUM

Of het nu gaat om onderwijs, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang (BSO) de peuterspeelzaal en andere activiteiten voor kinderen: in het kindcentrum komt alles bij elkaar. Voor ieder kind tot ongeveer twaalf jaar is er plek om te leren, om te spelen, om te ontmoeten en om te ontwikkelen. Dat vraagt speciale eisen aan de huisvesting van het (integrale) kindcentrum.

Bij De Meeuw zijn we gespecialiseerd in huisvesting voor onderwijs en de ontwikkeling van het kind. Dat betekent vanzelfsprekend dat veiligheid voorop staat. Maar het betekent ook dat er ruim aandacht is voor het interieur dat in dienst staat van ontwikkeling. Dat doen we door kleur, door materiaaltoepassing en door afwerking. Maar vaak gaan we daar veel verder in. Daarbij kunt u denken aan ramen op de juiste hoogte voor het kind, vloerverwarming voor de allerkleinste om over te kruipen, goede ventilatie, prettige akoestiek, kindveiligheid en voldoende licht om te lezen, tekenen en knutselen.

MAATWERK

Ieder kindcentrum is maatwerk. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, zijn de kosten van De Meeuw daardoor niet hoger. Dat komt doordat wij werken met modulaire bouw . Met andere woorden: alle huisvesting die wij leveren, produceren we compleet - onder geconditioneerde omstandigheden - in onze fabrieken in Oirschot. Aan de ene kant betekent deze manier van werken een forse kostenbesparing ten opzichte traditionele bouw. Aan de andere kan is modulair bouwen tot wel 55% milieubesparende dan traditionele bouw. Uw kindcentrum is door middel van het modulair bouwen een duurzaam gebouw dat klaar is voor de toekomst. Want modulair bouwen laat tegelijkertijd alle ruimte om uw gebouw aan te passen aan de veranderde vragen en eisen van de komende jaren en zelfs decennia. Krimpen, uitbreiding en verhuizing zijn bijvoorbeeld allemaal mogelijk.

Bent u op zoek naar de mogelijkheden van uw school? Lees dan hier verder.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
général NL

MEER WETEN?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van het bouwen van een kindcentrum met De Meeuw? Download dan onze brochure voor het onderwijs, of neem direct contact op met één van onze specialisten.