Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Kdv potje knor 01

Buitenschoolse opvang

Met de BSO-box van De Meeuw kiest u voor een stimulerende, duurzame én bekroonde ruimte voor uw buitenschoolse opvang. De BSO-box is een praktisch en tijdelijk gebouw dat bijvoorbeeld naast een school wordt geplaatst.

BSO (buitenschoolse opvang) krimpt en groeit

Dankzij een flexibele opbouw breidt de BSO moeiteloos uit, krimpt het in en kan het zelfs weer verhuizen. De accommodatie past zich aan aan de groepsgrootte. U kunt dus zoveel kinderen onderdak bieden als u wilt. Voor het ontwerp hebben we samen met BOinK en Waarborgfonds Kinderopvang en gebruik gemaakt van elkaars expertise. Veiligheid en comfort stonden hierbij centraal.

Voordelen

  • Kindvriendelijke uitstraling en functioneel ruimtegebruik
  • Veel aandacht voor veiligheid en comfort
  • Voldoet aan het programma van eisen opgesteld door AKTA in samenwerking met Waarborgfonds Kinderopvang en BOinK
  • Compleet gebouw inclusief vloerverwarming, vloerbedekking, verlichting, installaties en keukenblok
  • Snelle levering en plaatsing
  • Flexibele financieringsmogelijkheden

RUIMTE VOOR VEILIGHEID

Kinderen ontvangen in een huiskamersfeer voor, tussen en naschool. Dat kan met de BSO-box. De ruimte is helemaal ingericht met oog voor de doelgroep, met alle ruimte om te spelen, samen te eten en te ontwikkelen. Daarnaast zijn er aparte plekjes voor bijzondere activiteiten, maar ook aparte stilteruimtes waar kinderen zich kunnen terugtrekken om te lezen of in rust te zijn. Dat interieur is een samenspel van de kennis en ervaring die bij ons in huis is en de wensen en ideeën die er bij u als opdrachtgever spelen. U kent de kinderen en de behoeften van een ruimte natuurlijk het beste.

FLEXIBELE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

Wanneer u kiest voor een BSO box, kiest u voor een zo gunstig en betaalbaar mogelijke (extra) huisvesting. De flexibele financieringsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld het huren van de BSO box in maandtermijnen maken dat er altijd een oplossing is die bij u past.

Lees hier meer over een op maat gemaakt gebouw voor de kinderopvang dat helemaal past bij uw wensen.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
général NL

MEER WETEN?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van het bouwen van een buitenschoolse opvang met De Meeuw? Download dan onze brochure voor het onderwijs, of neem direct contact op met één van onze specialisten.