Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Kdv potje knor 01

Buitenschoolse opvang

Met de BSO-box van De Meeuw kies je voor een stimulerende, duurzame én bekroonde ruimte. De BSO-box is een praktisch en tijdelijk gebouw dat bijvoorbeeld naast een school wordt geplaatst. Dankzij een flexibele opbouw kun je de BSO moeiteloos uitbreiden, (tijdelijk) inkrimpen en zelfs verhuizen. Je kunt dus zoveel kinderen onderdak bieden als je wilt. Voor het ontwerp hebben BOinK, Waarborgfonds Kinderopvang en De Meeuw gebruik gemaakt van elkaars expertise. Veiligheid en comfort stonden hierbij centraal.

RUIMTE VOOR VEILIGHEID

De BSO-box is ingericht volgens de meest recente GGD-normen. Er is veel aandacht voor veiligheid, wijze van verwarming, goede ventilatie en akoestiek. Ook kleurgebruik, afwerkingsniveau en materiaaltoepassing kun je afstemmen op de ontwikkeling van het kind. De BSO-box van De Meeuw is maatwerk. De wensen en eisen van de organisatie zijn ons uitgangspunt. En uiteraard zorgen wij voor een gezond leefklimaat, zodat kinderen en begeleiders zich comfortabel voelen in hun ruimte.

Voordelen

  • Kindvriendelijke uitstraling en functioneel ruimtegebruik
  • Veel aandacht voor veiligheid en comfort
  • Voldoet aan het programma van eisen opgesteld door AKTA in samenwerking met Waarborgfonds Kinderopvang en BOinK
  • Compleet gebouw inclusief vloerverwarming, vloerbedekking, verlichting, installaties en keukenblok
  • Snelle levering en plaatsing
  • Flexibele financieringsmogelijkheden
VRAAG EEN OFFERTE AAN
général NL

MEER WETEN?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van het bouwen van een buitenschoolse opvang met De Meeuw? Download dan onze brochure voor het onderwijs, of neem direct contact op met één van onze specialisten.