Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Corporate image education

Onderwijs

FLEXIBELE HUISVESTING VOOR HET ONDERWIJS

Het onderwijs is continu in beweging. Bijvoorbeeld door fluctuerende leerlingenaantallen, of als nieuwe onderwijsvormen om een ruimte vragen met andere eigenschappen en een andere indeling. Maar ook een calamiteit, een verouderde onderwijslocatie of een tijdelijke verhuizing of verbouwing eisen van scholen een tijdelijke verandering van ruimte.

De Meeuw volgt alle ontwikkelingen in deze sector op de voet en biedt hoogwaardige, flexibele en passende ruimtes voor de huisvesting van uw school. Onze oplossingen sluiten naadloos aan op de veranderende huisvestingsbehoeften. Bent u op zoek naar een tijdelijke uitbreiding van uw school? De Meeuw heeft direct diverse gebouwen op voorraad die snel aan uw capaciteitswens (kunnen) voldoen.

DE MEEUW KAN NOODLOKALEN EN GEBOUWEN DIRECT UIT VOORRAAD LEVEREN

Wij hebben noodlokalen beschikbaar die wij snel leveren én plaatsen om aan uw acute behoeftes te voldoen. Een noodlokaal heeft een oppervlakte van 75 m2 en is voorzien van een sanitaire ruimte en kindveilige installaties. Ook bieden wij een naadloze integratie met het bestaande gebouw zodat het noodlokaal een-op-een past met de uitstraling van de rest van het schoolcomplex.

Voordelen

  • Architectonisch ontwerp
  • Veel aandacht voor veiligheid en comfort
  • Kindvriendelijke uitstraling en flexibel ruimtegebruik
  • Advies mogelijk over het rendement van uw investering
  • Flexibele financieringsmogelijkheden

Onderwijs

Universiteit leiden 07

Schoolgebouw

Een tijdelijk schoolgebouw of een permanent schoolgebouw van De Meeuw? Allebei bieden ze ruimte voor de toekomst. Dat betekent dat u altijd ruimte heeft voor wisselende in- en uitstroom, een fusie of bijvoorbeeld onderwijskundige vernieuwing. De Meeuw volgt alle ontwikkelingen in uw sector op de voet en biedt u hoogwaardige, flexibele en passende ruimtes voor...
Fontys eindhoven 07

Noodlokalen

Bent u op zoek naar een tijdelijke uitbreiding van uw school of heeft er een calamiteit plaatsgevonden? De Meeuw levert én plaatst noodlokalen snel; direct uit voorraad. Ruimte voor voldoende capaciteit Jaarlijks hebben veel scholen behoefte aan extra klaslokalen. Dat is bijvoorbeeld het geval als een school tijdelijk meer leerlingen krijgt vanwege een fusie. De...
Kinderdagverblijf salsa 04

Kinderdagverblijf

De juiste ruimte voor een kinderdagverblijf begint bij De Meeuw. Omdat we modulair bouwen is uw kinderdagverblijf makkelijk aan te passen aan het aantal kinderen. Dat betekent dat permanent uitbreiden, tijdelijk inkrimpen en zelfs verhuizen tot de mogelijkheden behoren. De kinderen komen helemaal tot hun recht in een stimulerende omgeving waar ze kunnen slapen, eten...
Kdv potje knor 01

Buitenschoolse opvang

Met de BSO-box van De Meeuw kiest u voor een stimulerende, duurzame én bekroonde ruimte voor uw buitenschoolse opvang. De BSO-box is een praktisch en tijdelijk gebouw dat bijvoorbeeld naast een school wordt geplaatst. BSO (buitenschoolse opvang) krimpt en groeit Dankzij een flexibele opbouw breidt de BSO moeiteloos uit, krimpt het in en kan het...
Kbs de heeswijk 02

Kindcentrum

De juiste ruimte voor een kindcentrum begint bij De Meeuw. Eenvoudig aan te passen aan het aantal kinderen. Permanent uitbreiden, tijdelijk inkrimpen en zelfs verhuizen behoren tot de mogelijkheden. De kinderen komen volledig tot hun recht in een stimulerende omgeving waar ze kunnen spelen, slapen, eten en leren.

MEEGROEIEN IN HET ONDERWIJS

Wisselende in- en uitstroom, een fusie of onderwijskundige vernieuwing? Het onderwijs is continu in beweging. De Meeuw volgt alle ontwikkelingen in deze sector op de voet en biedt hoogwaardige, flexibele en passende ruimtes voor de huisvesting van uw school. Onze oplossingen sluiten naadloos aan op de veranderende huisvestingseisen. De Meeuw zorgt ervoor dat jullie schoolgebouw met de onderwijsorganisatie mee kan groeien. Permanent uitbreiden, tijdelijk inkrimpen of zelfs verhuizen behoren tot de mogelijkheden.

Quote open

HET VIEL ONS OP DAT DE MEEUW ZOVEEL KENNIS HEEFT OP HET GEBIED VAN ONDERWIJSHUISVESTING.

Quote close
Jolanda Brouwer
ROC Friese Poort

SNEL EN FLEXIBEL

De Meeuw bouwt schoolgebouwen op industriële wijze. Het productieproces vindt plaats onder geconditioneerde omstandigheden, in de productiefaciliteiten van De Meeuw in Oirschot. Vanwege dit bouwproces kan een schoolgebouw tot wel 50% sneller opgeleverd worden dan wanneer het gebouwd zou worden volgens traditionele bouw. Hierdoor kan het nieuwe schoolgebouw veel eerder geëxploiteerd worden.

Het schoolgebouw wordt volledig in de fabriek geproduceerd, zodra de productie klaar is worden de individuele bouwdelen getransporteerd naar de bouwplaats. Hier worden de bouwdelen samengevoegd. Omdat de volledige productie plaatsvindt in de fabriek blijft de overlast op de bouwplaats tot een minimum beperkt. Hierdoor ondervinden omwonenden weinig overlast van de bouwwerkzaamheden.

ALLE LAST UIT HANDEN


Bij De Meeuw ben je vanaf het eerste idee tot en met de oplevering verzekerd van de juiste begeleiding. Wij nemen alle last uit handen, zodat jij je kunt richten op de exploitatie van het nieuwe schoolgebouw.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
général NL

MEER WETEN?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van het bouwen van een ziekenhuis met De Meeuw? Download dan onze brochure voor de gezondheidszorg, of neem direct contact op met één van onze specialisten.