Home Markten Leren Noodschool

Noodschool

Heeft u dringend een noodschool nodig?

De Meeuw levert met spoed hoge kwaliteit noodschool aangepast aan uw wensen.

Bij calamiteiten, een snelle capaciteitsuitbreiding of een uitbreiding van de schoollokalen. Wat de oorzaak ook is: op korte termijn heeft u een noodschool nodig. In die urgente huisvesting voorzien wij u snel en direct uit voorraad.

Noodschool nodig? Dat kan ook flexibel en duurzaam!

De flexibele oplossing die we bij de Meeuw gebruiken voor een noodschool is bijvoorbeeld flexicom. Flexicom is stapel- en schakelbaar. Het zijn kwalitatief hoogstaande modules waarmee we met ongekende mogelijkheden kleine en grote ruimtes maken. Zo'n noodschool is standaard voorzien van elektrische verwarming, vinyl vloerbedekking, verlichting en slagvast glas aan de buitenkant. Het resultaat is een noodschool die u direct in gebruik kunt nemen. Maakt u ook gebruikvan de meubelservice van De Meeuw? Dan is uw schoolgebouw zo weer klaar voor gebruik.

Customer Care De Meeuw

Meer weten?

Nieuwsgierig naar de ongekende mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie en advies.

Direct beschikbaar

Tijdelijke lokalen 06

Accommodatie DB 03-05

Bent u op zoek naar tijdelijke uitbreiding voor uw school? De Meeuw heeft diverse leslokalen beschikbaar die...
Meer informatie
Accommodatie DB 03-05
Bent u op zoek naar tijdelijke uitbreiding voor uw school? De Meeuw heeft diverse leslokalen beschikbaar die eerder dienst hebben gedaan voor het Keizer Karel College in Amstelveen. De gebouw zorgt voor een betrouwbare en veilige...
Meer informatie
Arbeidsmigranten 01

De flexibele oplossing

Onze modules zijn stapel- en schakelbaar, waardoor het mogelijk is om kleine en grote ruimtes te creëren...
Meer informatie
De flexibele oplossing
Onze modules zijn stapel- en schakelbaar, waardoor het mogelijk is om kleine en grote ruimtes te creëren voor kortstondig of langdurig gebruik. De kwalitatief hoogstaande units zijn uit voorraad leverbaar en eenvoudig te (ver)plaatsen. Standaard is...
Meer informatie