Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Evides 01

Een kantoor met perspectief

Een kantooruitbreiding of geheel nieuw pand, tijdelijk of permanent: bij De Meeuw kan het allemaal. Duurzaam, circulair en prijsbewust.

Ruimte voor wensen

Uw nieuwe werkruimte of de uitbreiding van uw huidige ruimte begint met een vraag. We luisteren aandachtig en denken met u mee in de mogelijkheden. Dat doen we altijd met oog voor uw budget. Als samenwerkingspartner in de bouw maken we ruimte voor uw wensen.

Modulair of traditioneel bouwen?

Een modulair kantoor of uitbreiding van uw huidige accommodatie verschilt op veel punten van traditionele bouw. Zo is de snelheid van de bouwperiode hoog. Waar u voor traditionele bouw makkelijk anderhalf jaar kunt uittrekken, staat uw nieuwe modulaire (tijdelijke) kantoor er al in twee tot drie maanden. Daarnaast kunt u, in tegenstelling tot traditionele bouw, het pand eenvoudig aanpassen. Heeft u meer of minder werkruimte nodig? Dan kan het gebouw krimpen of uitbreiden.

Zo duurzaam kan het zijn

Niet als minst belangrijke verschil is modulaire bouw veel duurzamer dan traditionele bouw. Sterker nog: die modulaire bouwmethode van De Meeuw is het fundament van circulair en flexibel bouwen. Ieder gebouw heeft in deze bouwmethode hetzelfde DNA, al wordt de uiteindelijke vorm aangepast op basis van de locatie en de gebruikers. Het gevolg van datzelfde DNA is een efficiënt productieproces alsmede een minimale transportbijdrage. Bovendien worden onderdelen zo veel en zo vaak mogelijk op verschillende wijze hergebruikt. Vanzelfsprekend maken we de juiste afwegingen wat betreft energie en klimaatconcepten en brengen we de juiste isolatie aan.

Duurzaam bouwen en werken leveren u geld op. Bij De Meeuw tonen we u niet alleen wat uw semi-permanente of permanente gebouw in aanschaf kost, maar ook wat u van de verbruikskosten kunt verwachten.

Een tijdelijk kantoor met moderne voorzieningen

De Meeuw maakt razendsnel ruimte met moderne, veilige werkvoorzieningen. Vanzelfsprekend voldoet iedere uitbreiding of nieuw gebouw volledig aan de BENG-eisen. Wij zorgen voor een gezond leef- en werkklimaat zodat uw personeel comfortabel en aangenaam aan de slag kan. Met een energieconcept en een complete klimaatvoorziening is het prettig werken. De ruimtes in de gebouwen zijn ruim in opzet zodat in gebruik waar nodig afstand van elkaar gehouden kan worden.

Compleet op maat gemaakt

De Meeuw biedt kantoorruimtes die in grootte aanpasbaar zijn. Zo voorzien ze in iedere capaciteitsbehoefte. Of het nu 18 of 18.000 m2 betreft. Onze standaard ruimtes kennen verschillende typen en mogelijkheden. Dat maakt maatwerk mogelijk. Denk hierbij aan hoog- of laagbouw, kantoortuinen, gangen met gescheiden ruimtes, kantines en kleedruimtes en nog veel meer.

Door onze expertise, ervaring en connecties kunnen we makkelijk en snel schakelen met leveranciers. U beschikt dan ook in korte tijd over veel werkruimte die niet alleen functioneel is, maar ook representatief voor uw bedrijf. Standaard zijn al onze kantoren uitgevoerd met vloerbedekking, verwarming, verlichting, wandcontactdozen en invoermogelijkheden voor computer- en internetverbinding.

Fullservice en zorgenvrij: ook voor een tijdelijk kantoor

Wij leveren de inrichting en inventaris van uw modulaire kantoor. De Meeuw beschikt over een breed assortiment aan meubelen, zoals bureaus, stoelen, kantoorkasten en kleedkasten. We zorgen ervoor dat uw inventaris gelijktijdig wordt afgeleverd. U bent dan direct operationeel. Wij nemen transport, montage, onderhoud en demontage volledig voor onze rekening. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

Lees hier meer over al onze services.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
général NL

MEER WETEN

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten.