Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Evides 01

Tijdelijk kantoor

Ben je op zoek naar tijdelijke uitbreiding van je kantoorruimte? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren én plaatsen snel en simpel extra kantoorruimte; direct uit voorraad. Zelf samenstellen kan natuurlijk ook. Je weet meteen waar je aan toe bent!

De Meeuw maakt razendsnel ruimte met moderne, veilige huurvoorzieningen Wij zorgen voor een gezond leef- en werkklimaat zodat je personeel comfortabel en aangenaam aan de slag kan. Kantoorunits van De Meeuw gebruik je vrijstaand of kunnen naadloos worden aangesloten op de bestaande bebouwing. Samen kiezen we de beste optie.


FULLSERVICE EN ZORGVRIJ


Wij leveren, indien gewenst, de inrichting en inventaris van de kantoorunit. De Meeuw beschikt over een breed assortiment aan meubelen, zoals bureaus, stoelen, kantoorkasten en kleedkasten. We zorgen ervoor dat je inventaris gelijktijdig met de bestelde verhuurunits wordt afgeleverd. Je bent dan direct operationeel. Wij nemen transport, montage, onderhoud en demontage volledig voor onze rekening. Je hoeft je dus nergens zorgen om te maken.


KOPEN OF HUREN?


De Meeuw biedt verschillende mogelijkheden met betrekking tot de financiering van de kantoorruimte. Je kunt een kantoorunit kopen, maar wanneer je slechts tijdelijk op zoek bent naar extra kantoorruimte is huren wellicht aantrekkelijker. Omdat wij kunnen leveren uit een voorraad van direct beschikbare gebouwen kan de kantoorunit snel geleverd worden.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
général NL

MEER WETEN

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten.