Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Portiersloge Mc Cain 03

Portiersloge

De Meeuw is het gewend om op korte termijn portiersloges en andere gebouwen op te leveren. Ons industriële productieproces draagt bij aan een verkorte bouwtijd tot wel 50% ten opzichte van traditionele bouw. Hierdoor kun je een tijdelijke of permanente portiersloge stukken sneller in gebruik kunt nemen en blijft de overlast tot een minimum beperkt. Een portiersloge van De Meeuw kan al in één dag geplaatst worden.

GASTVRIJ EN VEILIG

Natuurlijk wil je bezoekers altijd gastvrij ontvangen. Een portiersloge is het aangewezen middelpunt voor alle klanten en leveranciers. Zij kunnen zich er melden of informatie inwinnen. Vanuit de portiersloge wordt toezicht gehouden op al het in- en uitgaande verkeer. Een raampartij rondom zorgt voor optimaal zicht. De portiersloges van De Meeuw zijn altijd voorzien van slagvast glas, verlichting en verwarming en zijn zowel van buitenaf als van binnenuit afsluitbaar. De Meeuw biedt modulaire, in grootte aanpasbare oplossingen. Met onze standaardunits creëren wij een configuratie die naadloos aansluit bij uw specifieke wensen. Optioneel kiest u voor een volledig met meubilair ingericht gebouw. Wordt uw portiersloge ook gebruikt voor ontvangst of voorlichting? Geen probleem, wij leveren uw gebouw inclusief een welkomst- en instructieruimte.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
général NL

MEER WETEN

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten.