Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Portiersloge Mc Cain 03

Portiersloge

De Meeuw is het gewend om op korte termijn portiersloges en andere gebouwen op te leveren. Ons industriële productieproces draagt bij aan een verkorte bouwtijd tot wel 50% ten opzichte van traditionele bouw. Hierdoor kun je een tijdelijke of permanente portiersloge stukken sneller in gebruik kunt nemen en blijft de overlast tot een minimum beperkt. Een portiersloge van De Meeuw kan al in één dag geplaatst worden.

Service

Graag adviseren onze specialisten u over de beste oplossing voor uw probleem en situatie. Hierbij houden we rekening met verschillende factoren, zoals gebruiksduur, wensen en branche specifieke eisen. De Meeuw is een full-service dienstverlener. Het gebouw wordt turnkey opgeleverd en wij nemen uw de zorg voor transport, montage, onderhoud en eventuele demontage volledig uit handen. De serviceafdeling van De Meeuw biedt de zekerheid dat de portiersloge in optimale conditie blijft gedurende de gehele gebruiksperiode.

Een gastvrije en veilige portiersloge

Natuurlijk wilt u uw bezoekers altijd gastvrij ontvangen. Een portiersloge is het aangewezen middelpunt voor alle klanten en leveranciers om zich te melden of informatie in te winnen. de portiersloge houdt u toezicht op al het in- en uitgaande verkeer. Een raampartij rondom zorgt voor optimaal zicht. De portiersloges van De Meeuw zijn altijd voorzien van slagvast glas, verlichting en verwarming en zijn zowel van buitenaf als van binnenuit afsluitbaar.

Een interieur dat aansluit op uw wensen


Daarnaast is het mogelijk om de portiersloge te voorzien van een besturingssysteem om bijgeleverde slagbomen te hanteren. Een degelijk camerasysteem mag in veel gevallen ook niet ontbreken. Een verhoogde vloer zorgt ervoor dat de portier en gasten met elkaar op ooghoogte staan.


In het interieur van de portiersloge ontbreekt het ook qua dagdagelijks interieur aan niets. Standaardlevering vindt plaats inclusief sanitair, pantry en keukenblok. Daarnaast kiest u optioneel voor een volledig met meubilair ingericht gebouw.


De Meeuw biedt bovendien modulaire, in grootte aanpasbare oplossingen. Met onze concepten creëren wij een configuratie die naadloos aansluit bij uw specifieke wensen. Gebruikt u de portiersloge ook voor ontvangst of voorlichting? Geen probleem, wij leveren uw gebouw in dat geval inclusief een welkomst- en instructieruimte.


Een verkorte bouwtijd

Ons industriële productieproces bij De Meeuw draagt bij aan een verkorte bouwtijd tot wel 50% ten opzichte van traditionele bouw. Hierdoor kunt u een tijdelijke of permanente portiersloge veel sneller in gebruik nemen en blijft de overlast, ook voor de omgeving, tot een minimum beperkt.

Persoonlijke service

Graag adviseren onze specialisten u over de beste oplossing voor uw probleem en uw situatie. Hierbij houden we rekening met verschillende factoren, zoals gebruiksduur, wensen en branche specifieke eisen. Bij ons is namelijk alle ruimte voor maatwerk.

De Meeuw is een fullservice dienstverlener. Het gebouw wordt turnkey opgeleverd en wij nemen u de zorg voor transport, montage, onderhoud en eventuele demontage volledig uit handen. De serviceafdeling biedt u de zekerheid dat de portiersloge in optimale conditie blijft gedurende de gehele gebruiksperiode.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
général NL

MEER WETEN

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten.