Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Eon rotterdam 03

Informatiecentrum

Uw informatiecentrum is een visitekaartje voor bezoekers. De accommodatie moet voldoende ruimte biedenvoor alle gewenste functies. Zo komen bezoekers zich melden, om informatie in te winnen. U wilt toezicht houden op in- en uitgaand verkeer. Daarnaast zijn een instructieruimte, eventuele kantoorruimtes en een maquette- of tentoonstellingsruimte onmisbaar. De Meeuw biedt functionele en representatieve oplossingen voor de huisvesting van uw informatiecentrum. Met de huisvestingsoplossingen van De Meeuw kunt u eenvoudig en snel passende ruimte creëren voor uw informatiecentrum.

INFORMATIECENTRUM OP MAAT

Informatiecentra van De Meeuw zijn maatwerk. De Meeuw biedt u een zeer ruime keuze qua kleurgebruik, afwerkingniveau en materiaaltoepassing. Zo bent u er zeker vandat uw informatiecentrum ‘in het oog sprint’ met de uitstraling heeft die u wenst. Een uitstraling die past bij uw organisatie, maar ook bij de locatie waar uw informatiecentrum staat.

Voordelen

  • Multifunctioneel ruimtegebruik
  • Flexibel in te richten
  • Architectonisch ontwerp
  • Complete huisvesting inclusief verwarming,
 vloerbedekking, verlichting, installaties en
 sanitair
  • Snelle levering en plaatsing
  • Flexibele financieringsmogelijkheden
Vraag een offerte aan
général NL

MEER INFORMATIE?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten.