Kantoorunit

Specifieke wensen en eisen voor je bedrijfskantoor? De Meeuw biedt maatwerk voor iedere ruimte die je maar wenst.

Kantoorruimtes van De Meeuw zijn allen maatwerk. De specifieke wensen en eisen van jouw bedrijf zijn ons uitgangspunt. Voor een kortere periode adviseren we onze representatieve standaardoplossingen. Laat je hierbij niet misleiden door het woord ‘standaard’ want hierbij zijn de mogelijkheden enorm. Een naadloze aansluiting op bestaande bebouwing, een vrijstaande unit, een extra verdieping, hoog- of laagbouw. De keuze is aan jou. Wil je een grote hal, kantoortuin of een gang met gescheiden kantoorruimten? Samen kiezen we de beste optie. Als je kantoorruimte voor een langere periode nodig hebt dan heb je bij De Meeuw daarnaast ook nog eens een zeer ruime keuze qua kleurgebruik, afwerkingsniveau en materiaaltoepassing.

Voordelen

Razendsnel extra kantoorruimte tot uw beschikking
Flexibel in te richten
Architectonisch ontwerp
Veel aandacht voor comfort, akoestiek en binnenklimaat
Compleet gebouw, inclusief vloerbedekking, verlichting, installaties en sanitair
Veel aandacht voor comfort, akoestiek en binnenklimaat
Advies mogelijk inrichting van het omliggende terrein
Snelle levering en plaatsing
Flexibele financieringsmogelijkheden

Ruimte om te ondernemen

Niets is zo vervelend als een kantoorunit die niet goed bij je bedrijf past. De Meeuw maakt daarom ruimte om te ondernemen met flexibele kantoorunits die perfect aansluiten op je werkbehoeften. Met onze tijdelijke en permanente kantoorruimten speel je razendsnel in op capaciteitsproblemen, zowel bij groei als inkrimping, terwijl de voortgang van alle werkprocessen gewaarborgd blijft. Kwaliteit staat voorop en de mogelijkheden zijn ongekend.

Functioneel comfort

De specialisten van De Meeuw houden in hun advies altijd rekening met de gewenste gebruiksduur van de kantoorunit in combinatie met jouw specifieke wensen en eisen ten aanzien van comfort, presentatie en functionaliteit. Zo creëren we een totaalconcept dat snel inzetbaar is. Wij ondersteunen je gedurende het hele traject: van ontwerp tot exploitatie en onderhoud. Dat maakt De Meeuw tot een ideale full service dienstverlener.

Snel en tijdelijk kantoor

Een tijdelijke huisvesting als uw eigen kantoor wordt verbouwd of kies De Meeuw als duurzaam, circulair kantoor dat helemaal klaar is voor de toekomst. Wat u ook nodig heeft en kiest: bij de Meeuw staat uw (extra) ruimte er binnen een mum van tijd. Bij (tijdelijke) uitbreiding zorgen we daarnaast voor naadloze aansluiting op bestaande bebouwing. Bovendien zorgen we altijd voor een gezond leef- en werkklimaat zodat uw personeel comfortabel en aangenaam aan de slag kan.

Offerte op maat

Samen werken aan de toekomst

Een duurzamere wereld: daar werken we met zijn allen naartoe. En er is geen betere plek dat te doen dan in een duurzaam gebouw. Hoe groot of klein dat ook is. Daarbij is te denken aan 18m2, maar ook aan 18.000m2. Ieder gebouw is maatwerk. Hoog-of laagbouw, kantoortuinen, gangen met gescheiden ruimtes: het is allemaal mogelijk. Door middel van dat maatwerk en de ruime keuze in afwerking, kleurgebruik en materiaalkeuze krijgt uw kantoor de uitstraling die u wilt. De uitstraling die bij u past.

Maaike van Willigen

Meer weten?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van flexibel bouwen met De Meeuw? Neem direct contact op met één van onze specialisten.

Gerelateerde projecten

Connexxion Haarlem Zijaanzicht

Connexxion Haarlem

De samenwerking met Connexxion - één van de grootste mobiliteitsbedrijven van ons land en onderdeel van Transdev...

Meer informatie
Connexxion Haarlem
De samenwerking met Connexxion - één van de grootste mobiliteitsbedrijven van ons land en onderdeel van Transdev Nederland – leidde tot alweer de derde tijdelijke huisvesting die De Meeuw voor...
Meer informatie
Vital Amstelveen zijaanzicht rechts

Vital/GVB

Aan het eindpunt van tram 25 te Amstelveen ligt het nieuwe permanente dienstgebouw van GVB. GVB verzorgt...

Meer informatie
Vital/GVB
Aan het eindpunt van tram 25 te Amstelveen ligt het nieuwe permanente dienstgebouw van GVB. GVB verzorgt het openbaar vervoer in en om Amsterdam, waaronder ook 2 lijnen in Amstelveen...
Meer informatie
Bp maasvlakte 01

BP Maasvlakte

Nadat De Meeuw in 2014 voor BP een explosiebestendig gebouw heeft geplaatst, kregen we in 2015 opnieuw...

Meer informatie
BP Maasvlakte
Nadat De Meeuw in 2014 voor BP een explosiebestendig gebouw heeft geplaatst, kregen we in 2015 opnieuw de vraag naar extra huisvesting. In dit geval een contractorgebouw op de Maasvlakte...
Meer informatie