Bouwkeet

Tijdelijke ruimte voor je bouwpersoneel nodig? Wij leveren en plaatsen snel; direct uit voorraad

Hierboven vind je de meest gekozen oplossingen voor de bouwplaats. Maak eenvoudig je keuze en je ziet direct de prijs. Of stel zelf je eigen bouwkeet samen. Je weet meteen waar je aan toe bent!

Robuust maatwerk

Kiezen voor De Meeuw is kiezen voor een robuuste, praktische oplossing die bestand is tegen intensief gebruik. Meestal doet een bouwkeet dienst als ruimte voor pauzes, vergaderingen en kantoor, maar je kunt de unit ook laten inrichten met was- en kleedruimten of een combinatie van diverse gebruiksfuncties. De Meeuw creëert naar wens. Met onze standaard, in grootte aanpasbare units beschik je snel over een bouwkeet op maat. Indien nodig maken we daarbij optimaal gebruik van de schakel- en stapelbare mogelijkheden van onze eenheden. De bouwkeet is standaard uitgerust met verlichting, goede isolatie én ventilatie, wandcontactdozen, invoermogelijkheden voor een internetverbinding en een gasgestookte of elektrische CV-installatie.

Onze bouwketen zijn tot twee verdiepingen hoog stapelbaar en zijn in alle richtingen te koppelen aan andere units van De Meeuw. Hiermee kun je de bouwkeet uitbreiden tot een volwaardige bouwplaatsvoorziening met een gekoppelde directiekeet, kleedruimte en een ruimte voor uitvoerders.

Kenmerken

Snel:
Direct leverbaar
Flexibel:
Modulair

Volledig ontzorgd

Graag adviseren wij je over de beste oplossing. Daarbij houden we rekening met de gebruiksduur- en functie in combinatie met je specifieke wensen en eisen. We nemen je graag de zorg volledig uit handen voor transport, montage, onderhoud en demontage. Een bouwkeet van De Meeuw is zo ontworpen dat deze eenvoudig kan worden aangesloten op de aanwezige bouwplaatsvoorzieningen. Je bent dus binnen afzienbare tijd volledig operationeel, zonder hier enig omkijken naar te hebben.

Indien je de behoefte hebt aan een bouwkeet met inventaris, dan kan onze verhuurafdeling je daar ook in voorzien. Als full-service dienstverlener beschikken wij over een breed assortiment aan meubelen, zoals bureaus, kantoorkasten en stoelen. Wij leveren onze bouwketen instapklaar op, dus je kunt meteen aan het werk.


Bouwkeet huren of kopen

Je kunt de tijdelijke huisvesting huren, maar mocht je liever willen kopen dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Omdat wij kunnen leveren uit een voorraad van direct beschikbare gebouwen kan je gewenste bouwkeet snel geleverd worden. De service- en onderhoudsdienst van De Meeuw geeft je de zekerheid dat je bouwkeet in optimale conditie blijft gedurende de gehele gebruiksperiode. Daarnaast garanderen onze ervaren en vakbekwame medewerkers je een optimale service.

Maaike van Willigen

Meer weten?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van flexibel bouwen met De Meeuw? Neem direct contact op met één van onze specialisten.

Vraag een offerte aan

GERELATEERDE PROJECTEN

Damen Vlissingen 2

Damen Naval, Vlissingen

In opdracht van Damen Naval in Vlissingen verzorgde De Meeuw de productie en montage van gebouw A...

Meer informatie
Damen Naval, Vlissingen
In opdracht van Damen Naval in Vlissingen verzorgde De Meeuw de productie en montage van gebouw A, B en C, respectievelijk een kantooraccommodatie, een kantine, een kleedruimte en portiersgebouw. Het...
Meer informatie
Connexxion Haarlem Zijaanzicht

Connexxion, Haarlem

De samenwerking met Connexxion - één van de grootste mobiliteitsbedrijven van ons land en onderdeel van Transdev...

Meer informatie
Connexxion, Haarlem
De samenwerking met Connexxion - één van de grootste mobiliteitsbedrijven van ons land en onderdeel van Transdev Nederland – leidde tot alweer de derde tijdelijke huisvesting die De Meeuw voor...
Meer informatie
Vital Amstelveen zijaanzicht rechts

Vital/GVB, Amstelveen

Aan het eindpunt van tram 25 te Amstelveen ligt het nieuwe permanente dienstgebouw van GVB. GVB verzorgt...

Meer informatie
Vital/GVB, Amstelveen
Aan het eindpunt van tram 25 te Amstelveen ligt het nieuwe permanente dienstgebouw van GVB. GVB verzorgt het openbaar vervoer in en om Amsterdam, waaronder ook 2 lijnen in Amstelveen...
Meer informatie
NS Zutphen 10

NS Zutphen

Op het rangeerterrein van de NS in Zutphen was NedTrain op zoek naar een kantoorgebouw om haar...

Meer informatie
NS Zutphen
Op het rangeerterrein van de NS in Zutphen was NedTrain op zoek naar een kantoorgebouw om haar personeel te huisvesten. Voorafgaand aan het project heeft de opdrachtgever een aanbesteding uitgeschreven...
Meer informatie