Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Schaftkeet header

Schaftkeet

Van alle gemakken voorzien met De Meeuw! Op de bouwplaats is in de regel veel personeel aan het werk. Waar gewerkt wordt, is een rust- en lunchplaats nodig. Een goed uitgeruste schaftkeet biedt onderdak aan je medewerkers. De Meeuw biedt robuuste, moderne schaftketen waar je mensen op een ontspannen en veilige manier hun koffie- of lunchpauze door kunnen brengen. Met een schaftkeet van De Meeuw kies je voor een snelle, kwalitatieve en hoogwaardige oplossing.

ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN

Of je nu ruimte voor 5 of 500 personen nodig hebt, de units zijn qua uitvoering en gebruiksgemak volledig aanpasbaar aan je wensen. De schaftkeet is standaard uitgerust met verlichting, goede isolatie én ventilatie, wandcontactdozen, invoermogelijkheden voor een internetverbinding en een gasgestookte of elektrische CV-installatie. Uiteraard kan de schaftkeet ook worden gecombineerd met andere voorzieningen zoals een Directiekeet, sanitair en kleedruimten met kleedkasten. Ook is het mogelijk om een goed geventileerde rookruimte te creëren.

SCHAFTKEET HUREN


Natuurlijk kun je ervoor kiezen om een schaftkeet te kopen. Echter, omdat het in veel gevallen om een korte periode gaat, kan een schaftkeet huren een stuk aantrekkelijker zijn. De Meeuw levert een schaftkeet uit voorraad, deze kan dus in een kort tijdsbestek geleverd worden. Onze schaftkeet is zo ontworpen dat deze aangesloten kan worden op de aanwezige bouwplaatsvoorzieningen.

Maaike van Willigen

BINNEN 1 MINUUT JE OFFERTE OP MAAT

"Nu is het nog makkelijker om snel een offerte op maat te ontvangen. Met onze Building Configurator stel zelf je schaftkeet samen en ontvang je direct een indicatieve offerte. Als je vragen hebt tijdens het proces kun je altijd contact met mij opnemen."

Maaike van Willigen

VRAAG EEN OFFERTE AAN