Meer

IFD bouwen maakt ruimte voor flexibiliteit

IFD Bouwen staat voor Industrieel, Flexibel en Demontabel bouwen. DEMEEUW bouwt accommodaties volgens dit concept, waarbij we rekening houden met mogelijkheden voor veranderingen aan gebouwen. Doordat technologische en maatschappelijke ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen is het immers van belang dat een organisatie mee kan bewegen met veranderingen in de markt.

Industrieel bouwen door DEMEEUW

De bouwelementen die DEMEEUW gebruikt, worden in de fabriek geproduceerd. Complete bouwmodules worden zoveel mogelijk integraal geproduceerd en samengesteld, dus inclusief technische installaties en voorzieningen. Alle bouwdelen en voorzieningen zijn daardoor optimaal op elkaar afgestemd wat zorgt voor een hoge kwaliteit, lagere faalkosten en aanzienlijk minder opleverpunten. Na prefabricage worden de modulaire bouwdelen op de bouwplaats in zéér korte tijd worden geassembleerd en afgewerkt.

Industrieel produceren betekent bouwen onder geconditioneerde omstandigheden: weersonafhankelijk. Daarmee kiest DEMEEUW voor een zeer efficiënt en beheersbaar productieproces. Met een optimale conditionering van materialen en hoge kwaliteit van het gebouw. En creëren we ideale werkomstandigheden en een plezierige werkomgeving voor onze medewerkers.

Flexibel bouwen door DEMEEUW

Door de flexibele bouwsystemen van DEMEEUW breid je een bedrijfspand, school, appartementencomplex of zorginstelling eenvoudig uit of krimpt het gemakkelijk in wanneer de markt hier om vraagt. Door het flexibele bouwsysteem is het mogelijk om een gebouw op ieder moment aan te passen en/of uit te breiden.

Demontabel bouwen door DEMEEUW

De accommodaties van DEMEEUW zijn demontabel en gebouwd met herinzet als uitgangspunt. Voldoet een gebouw niet meer aan de wensen van de gebruiker, dan is het mogelijk om het gebouw aan te passen aan de vraag van het moment. En zijn de gebouwen niet meer nodig, dan verplaatsen we deze alternatieve locatie…of we nemen ze gedeeltelijk of in zijn geheel terug voor een nieuw leven.

Deel deze pagina

Neem contact met ons op

Heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

DEMEEUW maakt onder andere ruimte voor:

 Contact
 Blijf op de hoogte
Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van DEMEEUW. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.

+31 (0)499 572 024

Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
 
Bedankt. We zullen je vanaf nu op de hoogte houden.