More

Playful appearance

This children's nursery was built in collaboration with an external architect. The building has a playful appearance - both externally and internally - thanks to generous use of colour and a low window seat, among other features.

Project DETAILS

PROJECT
KDV Robinson

CLIENT
Robinson Kinderopvang

LOCATION
Vijfhuizen

DATE
2009

AREA (M2)
573

Permanent

The Robinson children's nursery was built as a permanent structure with a minimum lifespan of 40 years.

Ask us about our endless possibilities!

Want to know more about this project? Please contact one of our specialists directly. We're happy to help.

DEMEEUW also creates room for:

 Contact
 Get all the latest
For more information, please contact one of our DEMEEUW representatives. You can call the number below, or send us an email.

+31 (0)499 572 024

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest news.
Thank you. We will keep you up-to-date.

Permission to place cookies

This website uses functional, performance and social media & other cookies. If you want to change which cookies and scripts can be used, you can change your settings below.

More information is available in the privacy- and cookiestatement.