More

A befitting solution - in no time

In 2008, AEGON Nederland B.V. began the large-scale renovation of its head office in s-Gravenhage. The extent of the work required staff to move temporarily to another site. Without hesitation, De Meeuw was able to offer a suitable solution in the form of temporary Flexicom buildings.

Project DETAILS

PROJECT
AEGON Nederland B.V.

CLIENT
AEGON Nederland B.V.

LOCATION
Den Haag

DATE
2008

AREA (M2)
2360

Flexicoms

De Meeuw installed 124 Flexicoms in total, divided over two levels. The 200-strong staff were then relocated to this alternative office space, recognisable by its blue-grey façade.

This complex wasn't the first De Meeuw had installed for the company. Previously, De Meeuw provided temporary accommodation for the AEGON management board in s-Gravenhage, to their full satisfaction.

Ask us about our endless possibilities!

Want to know more about this project? Please contact one of our specialists directly. We're happy to help.

De Meeuw also creates room for:

 Contact
 Get all the latest
For more information, please contact one of our De Meeuw representatives. You can call the number below, or send us an email.

+31 (0)499 572 024

Subscribe to our newsletter and stay up-to-date with the latest news.
Thank you. We will keep you up-to-date.

Permission to place cookies

This website uses functional, performance and social media & other cookies. If you want to change which cookies and scripts can be used, you can change your settings below.

More information is available in the privacy- and cookiestatement.