Home De Meeuw op de Dutch Design Week 2022

De Meeuw op de Dutch Design Week 2022

De Meeuw durft te dromen

Niemand weet natuurlijk wat de toekomst ons brengt. Toch wil De Meeuw blijven dromen en werken aan een duurzame toekomst. Graag nodigen we anderen uit om met ons mee te denken en het avontuur aan te gaan. Daarom doen we mee aan de Dutch Design Week om met andere durvers van gedachten te wisselen over duurzaam bouwen voor de toekomst.

Benieuwd naar ons verhaal? Bezoek De Meeuw op de Dutch Design Week!

Waar kun je ons vinden op de Dutch Design Week?

Onze expositieruimte in de glazen kas is gratis te bezoeken ter hoogte van Philitelaan 30 in Eindhoven.

Openingstijden DDW

Voor elke locatie gelden andere openingstijden, maar de meeste zijn dagelijks geopend van 11:00 - 18:00 uur. Wil je verrassingen vermijden? Check voor je bezoek de openingstijden per programmaonderdeel.

DDW Safari route

Mocht je niet weten waar je moet beginnen dan hebben wij een aantal tips voor jullie! Wij hebben een duurzame en circulaire DDW safari route uitgewerkt, met partijen die net als ons hard werken aan de duurzaamheids doelstellingen en toekomstgericht zijn. Zie bijlage voor deze inspirerende safari route.

Tijdens Dutch Design Week is er vanalles te doen en te beleven, maar hoe zit dat eigenlijk als je met je kroost op pad wilt? Op deze website geven ze daar antwoord op, samen met een handvol tips!

Voor welke locaties heb je een ticket nodig? Zie afbeelding hiernaast->

Route naar Dutch Design Week

Trein

Als je met de trein naar DDW komt, stap je midden in de designwereld uit. De intercity brengt je naar het Centraal Station Eindhoven in het centrum. Lokale treinen stoppen ook op Station Strijp-S. Check 10 dagen voor vertrek de Reisplanner op ns.nl of de Reisplanner Xtra app.

Auto

Eindhoven is goed bereikbaar met de auto, vanuit Amsterdam/Utrecht via de A2, vanuit Rotterdam/Tilburg via de A58, vanuit Antwerpen via de A67 en vanuit Arnhem/Nijmegen via de A50. Er zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen in en rond Strijp S/T/R en in het stadscentrum.

Ons verhaal op de Dutch Design Week: Ode aan de durfers!

Circulair bouwen heeft een grote toekomst

Als duurzame bouwer geloven we dat circulair bouwen de toekomst heeft en zorgt voor een bewoonbare wereld voor de volgende generaties. Wij investeren in die duurzame toekomst. In samenwerking met vaste partners ontwikkelen we circulaire bouwmaterialen en onderzoeken we de toepassing van (nieuwe) circulaire bouwmaterialen voor onze projecten. Bouwen 100% circulair maken is een grote uitdaging. Ons streven hierin is: volledig circulair ondernemen, denken én doen.

De Meeuw is de grensverlegger in modulaire, circulaire en duurzame huisvestingsconcepten en biedt een inspirerende wereld aan ongekende mogelijkheden en oplossingen om te wonen, leren, zorgen en te werken.

Een gebouw met meerdere levens

Van woongebouw naar een school, naar wachtruimte en behandelkamers in een ziekenhuis. Van kantoor naar reddingspost, naar portiersloge. Het is allemaal mogelijk, keer op keer. Een gebouw van De Meeuw slopen we niet, maar zetten we opnieuw in.

Met De Meeuw gebruik je altijd de huisvesting die je nu nodig hebt. Groeit je organisatie of is er sprake van krimp? De huisvesting van De Meeuw beweegt met je organisatie mee. Nu en in de toekomst. Op de juiste locatie. Voor de gewenste periode.

Aan het eind van de technische levensduur van 75 jaar zien we onze gebouwen als bron voor het terugwinnen van grondstoffen voor hergebruik of om te recyclen. Zo blijven onze gebouwen waardevol voor de toekomst.

Wij zijn toekomstbouwers: minder bouwafval en minder CO2-uitstoot

Expert in industrialisatie en innovatie van de bouw

Door industrialisatie en standaardisatie realiseren we sneller en efficiënter gebouwen. Onze standaardmodules hebben een hoog woon- en werkcomfort en zijn voorzien van volledig ontwikkelde slimme klantopties. Daarbij levert industrialisatie een belangrijke bijdrage aan het besparen van energie in de productiefase en het verbeteren van de circulariteit van de gebouwen. We zijn dagelijks bezig hoe we ons product nog slimmer, beter en duurzamer kunnen maken.

Overtuigd van de kwaliteit van onze gebouwen

Na de oplevering van het gebouw is het voor ons nog niet klaar. We leveren voor onze gebouwen ook het beheer en onderhoud. Zo zorgen wij ervoor dat het prettig wonen en werken blijft in het door ons geleverde gebouw. Want een goed onderhouden gebouw heeft een langere levensduur, is een langere periode herinzetbaar en heeft lagere exploitatiekosten.

Deskundig advies voor een sluitende business case

En De Meeuw gaat nog een stap verder. Graag denken we met u mee over een sluitende business case door advies over onze verschillende financieringsmogelijkheden van projecten, zoals koop-, huur-, lease- en gecombineerde constructies. Daarnaast bieden we altijd een terugkoopgarantie aan. Wij zijn overtuigd van onze eigen gebouwen en durven die lange termijn commitment daarom aan te gaan.

Customer Care De Meeuw

Durf je samen met ons te bouwen aan je dromen?

Neem dan contact met ons op.